Szukam czegoś lekkie w klasie S1, ten jest najlżejszy ze wszystkich. Do tego stopnia, że zastanawiam się czy to nie jest jakaś ściema i faktycznie jest S1. #bron #bronpalna #strzelectwo
Poproś sprzedawcę o certyfikat, bo nie wygląda na S1. Poza tym: - jest na klucz, który trzeba trzymać w dupie - duży minus - lepszy zamek elektroniczny - można łatwo zapieprzyć razem z zawartością - ponoć ma otwory montażowe - warto zakotwić, choć nie ma takiego obowiązku
@kukurykuu: @skowallo: To sejf na wyjazdy, więc w sumie dla picu. Praktycznie nigdy nie zostawię w nim broni jak mnie nie będzie chcę tylko, żeby mieć podkładkę w razie co, że b--ń trzymałem w sejfie i była zabezpieczona przed dostępem osób nieuprawnionych, które nocowały ze mną w tym samym mieszkaniu.
@mathix: Chyba bym wybrał tak jak mówi @skowallo. Kolibra z elektronicznym, drożej ale wygodniej. 12kg jeśli jedziesz samochodem to też nie jest nie wiadomo co.
@skowallo: @jarpen1234: W tej klasie to chyba lepiej/wygodniej kupić Metalkasa z elektronicznym zamkiem, bo jest tańszy i zazwyczaj można go dostać od ręki w Liroy Merlinie czy Bricomanie.
Panie i Panowie, mamy nowy rekord niskiego poziomu Wisły w Warszawie od czasów pomiarów. Według prognoz trend ten w najbliższych dniach się utrzyma i będą bite kolejne rekordy. #wisla #warszawa #susza #rzeki #bulwary
https://sklep.tmc24.pl/pl/p/Bezpieczny-pojemnik-100-x-300-x-200-mm-TG-1BP-kl.-S1-/146
Szukam czegoś lekkie w klasie S1, ten jest najlżejszy ze wszystkich. Do tego stopnia, że zastanawiam się czy to nie jest jakaś ściema i faktycznie jest S1.
#bron #bronpalna #strzelectwo
Poza tym:
- jest na klucz, który trzeba trzymać w dupie - duży minus - lepszy zamek elektroniczny
- można łatwo zapieprzyć razem z zawartością - ponoć ma otwory montażowe - warto zakotwić, choć nie ma takiego obowiązku
@skowallo: @jarpen1234: W tej klasie to chyba lepiej/wygodniej kupić Metalkasa z elektronicznym zamkiem, bo jest tańszy i zazwyczaj można go dostać od ręki w Liroy Merlinie czy Bricomanie.