Aktywne Wpisy
niebieski_kot +51
Czy karteczka "Bardzo proszę o respektowanie ciszy nocnej, przynajmniej w dni robocze" będzie ok jak wrzuce do skrzynki tej durnej cipie co drze #!$%@? od 23
guys nie śpię od pół godziny bo ta durna #!$%@? zza ściany drze jape o 4 XD nie mam siły powoli, jak można w bloku, w dni robocze tak piszczeć i drzeć #!$%@? w nocy¿¿¿ co ja mam z tym zrobić serio
coraz bardziej wątpię że to jakaś nastolatka bo przecież rodzice by jej #!$%@? spuścili, skoro ja słyszę to co dopiero ludzie w mieszkaniu xd
coraz bardziej wątpię że to jakaś nastolatka bo przecież rodzice by jej #!$%@? spuścili, skoro ja słyszę to co dopiero ludzie w mieszkaniu xd
Po pracy wsiadając do auta zobaczyłem karteczkę za wycieraczką. Myślałem że to standardowo jakaś ulotka, ale jak się okazało dostałem wiadomość od Pani, która zarysowała mi auto na parkingu!
Była w niej prośba o kontakt i nr telefonu do jej męża.
Jestem już po rozmowie z panem, umówiliśmy się że wycenię szkodę i on pokryje koszty albo spiszemy oświadczenie dla ubezpieczyciela.
Chyba jest coś w tym, że karma wraca. Jakiś czas temu moja dziewczyna przerysowała komuś auto na parkingu i też zostawiła do siebie kontakt za wycieraczką.
#czujedobrzeczlowiek
Orientujecie się Mireczki na ile może wycenić to blacharz/lakiernik we Wrocławiu? Auto Audi A4B7, rysa dość głęboka.
Zdjęcie rysy w komentarzu.
#motoryzacja #karma #blacharstwo #lakiernictwo #auta #polskiedrogi #carboners
@Tofinen: A co w tym śmiesznego? Laska pewnie nie ogarnia takich spraw, ma męża który pewnie zajmuje się autem itp. Bardzo dobra postawa, szanuję babkę.
Komentarz usunięty przez autora
O wycenę zapytałem po to, żeby mieć jakikolwiek pogląd,
Komentarz usunięty przez autora
@niemily: Szacując, że typowe ubezpieczenie nie przekracza 1000PLN ( -60% bonus/malus), wzrost ubezpieczenia to około 10%, nawet jeśli na 2 lata, to około 200PLN. Naprawa tego za gotówkę, przekroczy tą wartość.