Wpis z mikrobloga

Ej, mirki. Mam problem - otóż dziewczyna z którą pisałem od dłuższego czasu w końcu się pokusiła na spotkanie. No i spoko, tydzień temu pojechaliśmy nad zalew u nas niedaleko miasta. Stanąłem przed nią i to wystarczyło żeby doszło do p r z y t u l a n i a. Po tym nawet sobie zrobiliśmy zdjęcie na insta. Ale teraz najlepsza część - po tygodniu pisze do mnie, że jej chłopak coś zaczyna podejrzewać. Spytałem się jej jaki chłopak, a ta powiedziała żebym się nie przejmował i że ona już w sumie z nim nie chce być. W sumie bardzo mnie to zraniło ale zaledwie po kilku godzinach pogodziliśmy się.. myślicie że powinienem po prostu o tym zapomnieć i dać jej dalej #!$%@?ć tego betabankomata na kasę? Bo mnie ostatnio to strasznie męczy..

#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #pdk #heheszki #chad #p0lka
  • 29
@Bdzigost: jakie ruchanie? Napisałem - to było przytulanie. W dodatku ja wyglądam, a nie zarabiam... pytanie do mirasów, bo nie wiem czy dać mu go ruchać na kasę czy nie.. w sumie to ja tu nic winny nie jestem.

@Szaraban: tak było, tak było

@Sckb: w sumie to racja. Na tym polega życie. Dzięki miras.
@jagged: znaczy moje akcje mają sens. Bo patrz - ja się z nia p r z y t u l a m, a ten jej przyjaciel płaci za jej atrakcje. Sytuacja win-win, można powiedzieć, że to w pewnym sensie symbioza.