Aktywne Wpisy
Bitszkopt +61
Siedzę sam na lotnisku, w ostatniej chwili olałem lot.
Miałem lecieć z dziewczyną i po kilku latach chciałem się w końcu oświadczyć podczas pięknej zorzy polarnej. Wszystko legło w gruzach i podróż zamieniła się w spierdotrip.
Poświęciłem wiele godzin na dopięcie wszystkiego i z prognoz miałbym idealną pogodę no i jarałem się akcją którą wymyśliłem ale wyszło jak zawsze...
Takie luźne przemyślenia i rady dla innych. Nie warto walczyć za wszelką cenę
Miałem lecieć z dziewczyną i po kilku latach chciałem się w końcu oświadczyć podczas pięknej zorzy polarnej. Wszystko legło w gruzach i podróż zamieniła się w spierdotrip.
Poświęciłem wiele godzin na dopięcie wszystkiego i z prognoz miałbym idealną pogodę no i jarałem się akcją którą wymyśliłem ale wyszło jak zawsze...
Takie luźne przemyślenia i rady dla innych. Nie warto walczyć za wszelką cenę
michkoPLX +9
Ale czemu wy patusy tagujecie #danielmagical z #famemma ? Tucznik nie ma JUŻ nic wspólnego z famemma i żadna organizacja go nie zakontraktuje a normalni użytkownicy tego portalu mają dość waszych patologicznych komentarzy. Nauczcie się korzystać z wykopu albo won na hejto.
#famemma
#famemma
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #pdk #heheszki #chad #p0lka
@Szaraban: tak było, tak było
@Sckb: w sumie to racja. Na tym polega życie. Dzięki miras.
@bzam: mam nadzieję, że pod "p r z y t u l a m" kryje się coś innego, bo jak nie to xD
@jagged: zazdrościsz, że p r z y t u l a ł e m taką polkę?
@Kapitan_Wie_Wszystko: spoko, jestem chadem i mam wszystko pod kontrolą
@bzam: powodzenia
@Kapitan_Wie_Wszystko dzięki, w sumie Tobie też ( ͡° ͜ʖ ͡°)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@goodguy: nie będę miał, podobno już z nim zerwała
@harborger: dzieki, bede uwazal