Aktywne Wpisy
kontodlabeki +28
najpyszniejsza herbata everrr
Wykop24h +755
Panowie wpis spadł z mikrobloga.
Ale pomysł był zacny i ja bym się na niego pisał, potrzebujemy kilku Mirków plus grupa na what's up i robimy to jedziemy na Krupówki kupujemy strój misia i wielki baner że zdjęcia za darmo.
Pomysł był taki żeby jechać na Krupówki w kilku/kilkunastu Mirków zabrać strój misia i robić zdjęcia za darmo cały dzień, a góralą by dupa pękła na pół i do tego potrzeba była
Ale pomysł był zacny i ja bym się na niego pisał, potrzebujemy kilku Mirków plus grupa na what's up i robimy to jedziemy na Krupówki kupujemy strój misia i wielki baner że zdjęcia za darmo.
Pomysł był taki żeby jechać na Krupówki w kilku/kilkunastu Mirków zabrać strój misia i robić zdjęcia za darmo cały dzień, a góralą by dupa pękła na pół i do tego potrzeba była
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Użytkownicy Huawei dziś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://opengapps.org
Maks 2-3 lata uzytkujesz jeden telefon: przeciez potem nawet podstawowe apki tak sie rozrastaja,ze nie ma innej opcji.
Ewentualnie flagowiec da rade,ale tez po 4 latach bedzie juz lowendem
;) to windows98 nie szpiegował
więc zmiana całkiem fajna
Ja bym nie narzekał - o ile telefon nadal by dzwonił ...
No nic, wrócę do iPhone i problem z pyty ¯_(ツ)_/¯
@RMF24 słyszeliście to? No właśnie. Przestańcie szerzyć fakenewsy. Zainteresuje się trochę.
Komentarz usunięty przez autora
Gdyby to bylo.takie proste to juz dawno by to zrobili. Poza tym, bedzie tez odciety od Intela i innych kluczowych firm. Jesli ktokolwiek myśli, ze to tylko ban na appki google to chyba nie ma zielonego pojecia jak to wszystko dziala.
O co tu chodzi w ogóle? :x
Teraz nikt tego nie odczuję, jednak nowe przyszłe Huaweie muszą coś zrobić.
@yorimo
Ale przestań #!$%@?ć głupoty. Android jest open source i Huawei będzie dalej wydawał aktualizację zabezpieczeń. Tu bardziej chodzi o usługi Google jak sklep, YouTube - nie będą preinstalowane. Ale tak jest na większość custom romów tworzonych dla bezpieczeństwa - czysty
@kupczyk: Dlaczego nie powiedziałeś mu, że Xiaomi jest lepsze?