Aktywne Wpisy
mirko_anonim +54
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Jade +115
@Aleis: Jak na #!$%@? idą? Freefolki mówiły, że wracają do siebie już od początku, bo nie chcą zostać w tamtych krainach, a Jon szedł z nimi, żeby nie siedzieć na murze albo nie zostać ściganym.
Ludzie nie rozumieją jednej prostej sceny w tym serialu, na poziomie podstawówki, a potem #!$%@?ą jaki to nie jest #!$%@?.
@Hatespinner: Ale kto by go ścigał? Tyrion, który mu sam wkręcił motyw zabicia Danki czy jego siorka, której nie mógł tym zrobić większego prezentu? Jakoś 80% serialu Jon siedział na murze i był zachwycony, ale teraz po wielkim pojednaniu z freefolkami idą dalej mrozić zadek na jeszcze bardziej spustoszonych pustkowiach xD
@Aleis: Kłóć się #!$%@? z logiką barbarzyńców z mroźnych krain z powieści fantasy. XD Wy macie po 12 lat, bo nie wiem czy wam w ogóle na serio odpisywać?
@Wap30: #!$%@? by go ścigał. To była akurat postać, która jeżeli skazała się na banicję to już tam została. Znowu tłumacze idiotycznie proste rzeczy.
@Hatespinner: Co to za bełkot xD Najpierw piszesz że nie chciał zostać ściganym, jak pytam normalnie przez kogo to pyskujesz. Nie skazał się na żadną banicję tylko go wywalili przez okoliczności (które zresztą przestały obowiązywać niemal natychmiast, bo nieskalańcy popłynęli na wyspę).
Jak nie ogarniasz że serial jest od jakiegoś czasu napisany fatalnie, a absurdalne dziury fabularne cię nie dotyczą
Mur powstal by odgrodzic 7 krolestw od Innych, a nie od freefolkow A dzicy wcześniej za mur chodzili by rabowac/gwalcic/mordowac. Dopiero w czasie akcji gota dzicy z królem za murem chcieli przejsc przez mur bo nachodzil NK z zombie .
@Wap30: Idź obejrzyj ten serial jeszcze raz, bo chyba oglądałeś Koronę Królów. A jak nie pamiętasz na czym polegało wywalenie kogoś do Strazy, to #!$%@? oglądałeś ten serial. To już twój problem.
@Wap30: Jest napisany fatalnie, ale wy jesteście zbyt głupi, żeby znaleźć części które są napisane fatalnie,
@Wap30: No widzisz, nawet nie wiesz kiedy przegrales dyskusje, a wyklucasz sie o fabule filmu. Zwijaj sie stad.
@Hatespinner: O #!$%@?. Im szybciej spróbujesz przestać być pajacem tym będzie dla ciebie lepiej, uwierz mi xD