Wpis z mikrobloga

#!$%@?

Najbardziej #!$%@? odcinek GOT jaki był.

Zostałem molestowany jako fan serii.

Brak mi słów na mega #!$%@? zakończenie, a ten duet scenarzystów powinien stanąć przed sądem wojennym.

Ostatni odcinek to jakiś prank na widzach i tyle - rozumiem, że seria się skończyła tydzień temu?

Trójoka-depresjo sroka została królem?????????? CZy Ci #!$%@? scenarzyści mieli kiedykolwiek do czynienia z jakimkolwiek kierwoniczym stanowiskiem??????????????????????

#got #graotron
  • 5
  • Odpowiedz
@jonik: Przez dwa tygodnie nie widziałeś tych spoilerów z reddita? Ja odcinek przyjąłem dobrze, byłem przygotowany na coś gorszego, a oni jako tako wyjaśnili czemu tak, a nie inaczej. Ale przyznaje że jak ktoś nie wiedział to może być zaskoczony. Myślę że to D&D rozpowszechnili spoilery
  • Odpowiedz
@prostymysliciel: @jonik: Na reddicie od dawna trąbili że Jon zabije Dankę pojedzie na mur, a Bran zostanie królem. To już sie do tej myśli przyzwyczaiłem. Robak miał armię, lordowie musieli go udobruchać i wybrać króla, jako że Bran jest czarodziejem i wszystko widzi jak Dr Strange to był naturalnym kandydatem, bo nie popełni błędów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bawię się w adwokata diabła, ale
  • Odpowiedz
@albertbranka Ale co on takiego zrobił dla Królestwa? Śmieszne, bo w odcinku wcześniej był gotów zabić Jona bo mial rozkaz od swojej królewny. A później zabija mu królewne i " dobea dobra ziomeczki czekamy na ludzi których nie znamy" xd na dodatek tamci z poludnia tylmo gluoio machali glowami... Takie scenariusze to mogą być w trudnych sprawach.. Chociaż trudne sprawy maka więcej logiki niz ten sezon..
  • Odpowiedz