Aktywne Wpisy

LM317K +411
#airshow #radom #katastrofa Kabaret
W trudnej sytuacji to jest żona i dzieci janusza gdy go przygniecie prasa pneumatyczna w kołchozie na nocnej zmianie gdy robił nadgodziny a nie lekarka i pilot myśliwca, który chciał przykozaczyć i roztrzaskał się o pas startowy
Skandal dla Siepomaga
W trudnej sytuacji to jest żona i dzieci janusza gdy go przygniecie prasa pneumatyczna w kołchozie na nocnej zmianie gdy robił nadgodziny a nie lekarka i pilot myśliwca, który chciał przykozaczyć i roztrzaskał się o pas startowy
Skandal dla Siepomaga
źródło: obraz
Pobierz
jackpie +41
Pocieszcie, ZAGADAŁEM do ślicznej, drobnej ekspedientki.
Zaproponowałem kawę, no bo co, nawet nie wiem skąd się wzięło u mnie tyle dynaminy.
Efekt?
"To bardzo miłe ale jestem zajęta" - i czmychnęła do swojej pracy.
NIE MA w przyrodzie ładnych, samych kobiet, teraz myślę, że już lepiej było nie zagadywać tylko widywać ją od czasu do czasu i sobie pomarzyć że jest sama.
Zaproponowałem kawę, no bo co, nawet nie wiem skąd się wzięło u mnie tyle dynaminy.
Efekt?
"To bardzo miłe ale jestem zajęta" - i czmychnęła do swojej pracy.
NIE MA w przyrodzie ładnych, samych kobiet, teraz myślę, że już lepiej było nie zagadywać tylko widywać ją od czasu do czasu i sobie pomarzyć że jest sama.

Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, zostaw intencje w komentarzu. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
·CZĘŚĆ BOLESNA·
1 Modlitwa w Ogrójcu
2 Biczowanie Pana Jezusa
3 Cierniem ukoronowanie
4 Droga Krzyżowa Pana Jezusa
5 Ukrzyżowanie Pana Jezusa
Zachęcamy wszystkich do uczestnictwa w nabożeństwie majowym ku czci Matki Bożej. Wystarczy odmówić Litanię Loretańską podczas codziennej modlitwy. Niech umocni nas ona w wierze i codziennym chrześcijańskim życiu.
●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● organizacja ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●●
Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu, mogą być także podsyłane anonimowo wiadomością prywatną, tak samo jak zgłoszenia chętnych do wspólnej modlitwy.
→Grafik:
→Stworzyliśmy małe FAQ w którym odpowiadamy na najczęściej pojawiające się pytania.
→Nowa formuła codziennego wpisu, więcej tutaj
→Jak odmawiać różaniec oraz o różańcu
Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem i ich lista na dziś jest w komentarzu do wpisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_WQjIAQiDl5YOAOsRKkYX4UzrF5ZQ4HaO.jpg
Pobierz@MilionoweMultikonto: czy jesteśmy księżami? Czy wykop to zakład karny?
Znowu gwałcisz rozum swoimi
Komentarz usunięty przez autora
@Strzelec_Kurpiowski: Chrystus dał nam wszystkim, także im, przykład traktowania innych ludzi... tak samo nie musisz być księdzem żeby się modlić, ani nie musisz być księdzem aby czynić dobro...
@MilionoweMultikonto: To czemu porównujesz mnie do kapelana w więzieniu? Czemu jak obłudnik tylko mówisz o dobru, a nie je robisz?
@Liwiia: teraz już mi się nie chce. Już udowodnił że jest trollem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Strzelec_Kurpiowski: W jaki sposób powinienem Ci okazać dobro?
Nie porównywałem Cię do kapelana w więzieniu, podałem to tylko jako przykład służenia
Nie chce mi się dyskutować z biedą umysłową z karachana, która ma za mało IQ, żeby używać argumentów bez kłamstw.
PS. A jakbyś nie wiedział o jakie kłamstwa mi chodzi, to o
@Strzelec_Kurpiowski: za moim założeniem przemawiała treść intencji. Przyjmując Twoje okrutnie krzywdzące założenie, za którym przemawiają być może jedynie Twoje przykre doświadczenia, powinniśmy się modlić raczej o to by końcu odnalazła tego jedynego, aby nie czuła potrzeby "się szmacić z innymi" (cokolwiek to właściwie znaczy).
Moje poglądy są dość proste,
@Liwiia: Z tego co się zorientowałem, On po prostu lubi obrażać innych ludzi. Poczytaj inne jego komentarze, często udziela się w dyskusjach, tylko po to żeby powyzywać innych ludzi. Spodziewałem się tego, ale nie sądziłem, że będzie tak zawzięty w stosunku do mnie (╯︵╰,)
Oczywiście, że to nieprawda
Ta ostatnia nie jest moja, więc nie wiem dlaczego tam jest mój nick.
Poza tym kolego, chyba już koniec tego dobrego, bo w sumie nie wiem czy jesteś trollem, czy nie, ale robisz straszny bałagan pod wpisem. Więc proszę Cię: albo skończ tu pisać i załóż własny wątek, albo #czarnolisto