Wpis z mikrobloga

† Piątek, 17.05.2019 #mikromodlitwa #mirkomodlitwa

Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, zostaw intencje w komentarzu. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.

·CZĘŚĆ BOLESNA·

1 Modlitwa w Ogrójcu
2 Biczowanie Pana Jezusa
3 Cierniem ukoronowanie
4 Droga Krzyżowa Pana Jezusa
5 Ukrzyżowanie Pana Jezusa

Zachęcamy wszystkich do uczestnictwa w nabożeństwie majowym ku czci Matki Bożej. Wystarczy odmówić Litanię Loretańską podczas codziennej modlitwy. Niech umocni nas ona w wierze i codziennym chrześcijańskim życiu.

●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● organizacja ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●●

Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu, mogą być także podsyłane anonimowo wiadomością prywatną, tak samo jak zgłoszenia chętnych do wspólnej modlitwy.

Grafik:

→Stworzyliśmy małe FAQ w którym odpowiadamy na najczęściej pojawiające się pytania.

→Nowa formuła codziennego wpisu, więcej tutaj

Jak odmawiać różaniec oraz o różańcu

Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem i ich lista na dziś jest w komentarzu do wpisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dendrofag - † Piątek, 17.05.2019 #mikromodlitwa #mirkomodlitwa

Jeśli masz kłopot,...

źródło: comment_WQjIAQiDl5YOAOsRKkYX4UzrF5ZQ4HaO.jpg

Pobierz
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

dziwne porównanie, ale akurat w zakładach karnych księża modlą się wspólnie ze skazanymi Nie jestem przekonany czy wyznajesz wartości, które idą w parze z Wiarą w Boga Ojca Wszechmogącego, czy tylko pozujesz...

@MilionoweMultikonto: czy jesteśmy księżami? Czy wykop to zakład karny?

Znowu gwałcisz rozum swoimi
  • Odpowiedz
czy jesteśmy księżami?

@Strzelec_Kurpiowski: Chrystus dał nam wszystkim, także im, przykład traktowania innych ludzi... tak samo nie musisz być księdzem żeby się modlić, ani nie musisz być księdzem aby czynić dobro...

Kolejny przykład ograniczenia umysłowego. Skąd wiesz, że to kwestia braku pracy nad
  • Odpowiedz
Chrystus dał nam wszystkim, także im, przykład traktowania innych ludzi... tak samo nie musisz być księdzem żeby się modlić, ani nie musisz być księdzem aby czynić dobro...

@MilionoweMultikonto: To czemu porównujesz mnie do kapelana w więzieniu? Czemu jak obłudnik tylko mówisz o dobru, a nie je robisz?

Przecież pisałem, wynika to wprost z intencji. Gdy życzymy szczęścia innym to dobre, ale gdy życzymy sobie szczęścia kosztem innych to jednak
  • Odpowiedz
Odejść mogła również dlatego, że lubi się szmacić z innymi, ale ty bez tego fałszywego założenia nie potrafiłbyś obronić swojego argumentu.

@Strzelec_Kurpiowski: za moim założeniem przemawiała treść intencji. Przyjmując Twoje okrutnie krzywdzące założenie, za którym przemawiają być może jedynie Twoje przykre doświadczenia, powinniśmy się modlić raczej o to by końcu odnalazła tego jedynego, aby nie czuła potrzeby "się szmacić z innymi" (cokolwiek to właściwie znaczy).

Moje poglądy są dość proste,
  • Odpowiedz
Że też tobie się chce...

@Liwiia: Z tego co się zorientowałem, On po prostu lubi obrażać innych ludzi. Poczytaj inne jego komentarze, często udziela się w dyskusjach, tylko po to żeby powyzywać innych ludzi. Spodziewałem się tego, ale nie sądziłem, że będzie tak zawzięty w stosunku do mnie (,)
  • Odpowiedz
@MilionoweMultikonto:

Ta ostatnia intencja to jakaś kpina chyba

Ta ostatnia nie jest moja, więc nie wiem dlaczego tam jest mój nick.
Poza tym kolego, chyba już koniec tego dobrego, bo w sumie nie wiem czy jesteś trollem, czy nie, ale robisz straszny bałagan pod wpisem. Więc proszę Cię: albo skończ tu pisać i załóż własny wątek, albo #czarnolisto
  • Odpowiedz