Aktywne Wpisy

LM317K +411
#airshow #radom #katastrofa Kabaret
W trudnej sytuacji to jest żona i dzieci janusza gdy go przygniecie prasa pneumatyczna w kołchozie na nocnej zmianie gdy robił nadgodziny a nie lekarka i pilot myśliwca, który chciał przykozaczyć i roztrzaskał się o pas startowy
Skandal dla Siepomaga
W trudnej sytuacji to jest żona i dzieci janusza gdy go przygniecie prasa pneumatyczna w kołchozie na nocnej zmianie gdy robił nadgodziny a nie lekarka i pilot myśliwca, który chciał przykozaczyć i roztrzaskał się o pas startowy
Skandal dla Siepomaga
źródło: obraz
Pobierz
jackpie +41
Pocieszcie, ZAGADAŁEM do ślicznej, drobnej ekspedientki.
Zaproponowałem kawę, no bo co, nawet nie wiem skąd się wzięło u mnie tyle dynaminy.
Efekt?
"To bardzo miłe ale jestem zajęta" - i czmychnęła do swojej pracy.
NIE MA w przyrodzie ładnych, samych kobiet, teraz myślę, że już lepiej było nie zagadywać tylko widywać ją od czasu do czasu i sobie pomarzyć że jest sama.
Zaproponowałem kawę, no bo co, nawet nie wiem skąd się wzięło u mnie tyle dynaminy.
Efekt?
"To bardzo miłe ale jestem zajęta" - i czmychnęła do swojej pracy.
NIE MA w przyrodzie ładnych, samych kobiet, teraz myślę, że już lepiej było nie zagadywać tylko widywać ją od czasu do czasu i sobie pomarzyć że jest sama.

Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, zostaw intencje w komentarzu. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
·CZĘŚĆ BOLESNA·
1 Modlitwa w Ogrójcu
2 Biczowanie Pana Jezusa
3 Cierniem ukoronowanie
4 Droga Krzyżowa Pana Jezusa
5 Ukrzyżowanie Pana Jezusa
Zachęcamy wszystkich do uczestnictwa w nabożeństwie majowym ku czci Matki Bożej. Wystarczy odmówić Litanię Loretańską podczas codziennej modlitwy. Niech umocni nas ona w wierze i codziennym chrześcijańskim życiu.
●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● organizacja ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●●
Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu, mogą być także podsyłane anonimowo wiadomością prywatną, tak samo jak zgłoszenia chętnych do wspólnej modlitwy.
→Grafik:
→Stworzyliśmy małe FAQ w którym odpowiadamy na najczęściej pojawiające się pytania.
→Nowa formuła codziennego wpisu, więcej tutaj
→Jak odmawiać różaniec oraz o różańcu
Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem i ich lista na dziś jest w komentarzu do wpisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_WQjIAQiDl5YOAOsRKkYX4UzrF5ZQ4HaO.jpg
PobierzJak nie mam pojęcia to mnie uświadom.
Z tego co kojarzę Chrystus prosił Nas, abyśmy szerzyli Prawdę wśród ludu (nawet jeżeli to chiński
Słuchaj jak będę chciała, to będę się modliła nawet o gwiazdkę z nieba,a tobie nic do tego.
Bo mi się wydaje że to raczej zajęcie polityków, żeby ludzi dzielić (by łatwiej nimi rządzić).
modlitwa o gwiazdkę jest infantylna, ale spoko, potrafię sobie wyobrazić okrutniejsze intencje...
@MilionoweMultikonto: od wtedy, gdy kazał ludziom przestrzegać swoich praw i sądził ich według tego czy to robią, czy nie.
Ty już sam ze sobą rozmawiasz. Naprawdę daj sobie na wstrzymanie.
Chciałam dać ci do zrozumienia, że nie powinno obchodzić cię o co sie modlę
@Strzelec_Kurpiowski: Masz rację, wydaje Ci się. Dlatego nie potrafisz zrozumieć mojej irytacji tym
I nagle zmieniasz front, bo od mojej intencji zaczęła się ta cała jałowa
@MilionoweMultikonto: a nam dał wiedzę odnośnie czego od nas oczekuje i teraz wiemy kto robi dobrze, a kto źle.
@Liwiia: jaki znowu front, dlaczego usilnie starasz się to sprowadzić do jakiejś wojny?
Zaczęło się od tego, że Wasze wpisy jeden pod drugim o dobrym mężu i dobrej żonie, rzuciły mi się w oczy jak jakiś przykry zbieg okoliczności: prosicie Boga o dobrego współmałżonka, a nawzajem się nie widzicie... to chyba jakiś znak od Boga,
Przecież ten człowiek nikogo nie zmusza. To jest tylko jego prywatna chęć. Boga też się nie da zmusić do niczego. Jak ktoś chce czegokolwiek to juz jest "egoistą"?
@Liwiia: A za chęciami idą czyny. Jeżeli jako członkowie społeczeństwa nie będziemy się wzajemnie nauczać, to będziemy ogłupiani i nastąpi degeneracja tkanki społecznej.
Xd
I właśnie o tym mówię. Ni to przypiąć ni przyłatać. O czym ty bredzisz?
@Liwiia: Głupotami nazywasz wszystko z czym się nie zgadzasz?
@Strzelec_Kurpiowski: dziwne porównanie, ale akurat w zakładach karnych księża modlą się wspólnie ze skazanymi Nie jestem przekonany czy wyznajesz wartości, które idą w parze z Wiarą w Boga Ojca Wszechmogącego, czy tylko pozujesz...