Aktywne Wpisy

LM317K +411
#airshow #radom #katastrofa Kabaret
W trudnej sytuacji to jest żona i dzieci janusza gdy go przygniecie prasa pneumatyczna w kołchozie na nocnej zmianie gdy robił nadgodziny a nie lekarka i pilot myśliwca, który chciał przykozaczyć i roztrzaskał się o pas startowy
Skandal dla Siepomaga
W trudnej sytuacji to jest żona i dzieci janusza gdy go przygniecie prasa pneumatyczna w kołchozie na nocnej zmianie gdy robił nadgodziny a nie lekarka i pilot myśliwca, który chciał przykozaczyć i roztrzaskał się o pas startowy
Skandal dla Siepomaga
źródło: obraz
Pobierz
jackpie +41
Pocieszcie, ZAGADAŁEM do ślicznej, drobnej ekspedientki.
Zaproponowałem kawę, no bo co, nawet nie wiem skąd się wzięło u mnie tyle dynaminy.
Efekt?
"To bardzo miłe ale jestem zajęta" - i czmychnęła do swojej pracy.
NIE MA w przyrodzie ładnych, samych kobiet, teraz myślę, że już lepiej było nie zagadywać tylko widywać ją od czasu do czasu i sobie pomarzyć że jest sama.
Zaproponowałem kawę, no bo co, nawet nie wiem skąd się wzięło u mnie tyle dynaminy.
Efekt?
"To bardzo miłe ale jestem zajęta" - i czmychnęła do swojej pracy.
NIE MA w przyrodzie ładnych, samych kobiet, teraz myślę, że już lepiej było nie zagadywać tylko widywać ją od czasu do czasu i sobie pomarzyć że jest sama.

Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, zostaw intencje w komentarzu. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
·CZĘŚĆ BOLESNA·
1 Modlitwa w Ogrójcu
2 Biczowanie Pana Jezusa
3 Cierniem ukoronowanie
4 Droga Krzyżowa Pana Jezusa
5 Ukrzyżowanie Pana Jezusa
Zachęcamy wszystkich do uczestnictwa w nabożeństwie majowym ku czci Matki Bożej. Wystarczy odmówić Litanię Loretańską podczas codziennej modlitwy. Niech umocni nas ona w wierze i codziennym chrześcijańskim życiu.
●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● organizacja ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●●
Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu, mogą być także podsyłane anonimowo wiadomością prywatną, tak samo jak zgłoszenia chętnych do wspólnej modlitwy.
→Grafik:
→Stworzyliśmy małe FAQ w którym odpowiadamy na najczęściej pojawiające się pytania.
→Nowa formuła codziennego wpisu, więcej tutaj
→Jak odmawiać różaniec oraz o różańcu
Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem i ich lista na dziś jest w komentarzu do wpisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_WQjIAQiDl5YOAOsRKkYX4UzrF5ZQ4HaO.jpg
Pobierz@Strzelec_Kurpiowski: nie rozumiem, dlaczego prosisz o dobrą żonę, skoro Bóg stworzył kobiety aby te kusiły mężczyzn, czyli aby z założenia były złe. Czy chcesz się przeciwstawić woli Bożej?
@MilionoweMultikonto: dobra kobieta kusi, a raczej inspiruje, do dobrych rzeczy, dlatego pisałem o dobrej żonie.
Dlaczego na przykład nie porozmawiacie ze sobą? Zakładam, że skoro macie czelność Boga prosić o dobrego współmałżonka, to sami jesteście równie dobrym materiałem na współmałżonka, a więc wzajemnie spełniacie swoje kryteria...
@MilionoweMultikonto: poznać możesz kogokolwiek, a ludzkie zdolności do rozpoznania charakteru drugiego człowieka są bardzo mocno ograniczone i chciałbym dokonać mądrego i szczęśliwego wyboru, jeśli ma być na całe życie.
@MilionoweMultikonto: Wyobraź sobie, że te hehe "głupie katole" mieszają Boga do całego swojego życia, nawet najdrobniejszych spraw. I ten Pan Bóg tego pragnie. To raz. Dwa, gdyby to wszystko,
Przestań jątrzyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MilionoweMultikonto: Chyba żartujesz w tym momencie. Po prostu przeczytaj, co tu sobie nawypisywałeś
@MilionoweMultikonto: czy kiedykolwiek coś takiego napisałem?
Z tego co pisze na tej stronie widać że ma wszelkie zadatki na dobrą żonę.
@MilionoweMultikonto: "Ora et labora".
@Liwiia: No nie rozumiesz, bo sprowadzasz Boga do koncertu życzeń...
@MilionoweMultikonto: Twierdzę tak na podstawie tego, że nie masz o niczym pojęcia, a się tu spierasz i robisz jakieś prowokacje, chcesz skłócać..
Sorry, nie chcę dalej dyskutować, bo to mowa do chinskiego ludu, rozmowa z tobą...