Wpis z mikrobloga

† Czwartek, 16.05.2019 #mikromodlitwa #mirkomodlitwa

Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, zostaw intencje w komentarzu. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.

·CZĘŚĆ RADOSNA·

1 Zwiastowanie Najświętszej Maryi Dziewicy
2 Nawiedzenie Św. Elżbiety
3 Narodzenie Jezusa w Betlejem
4 Ofiarowanie Jezusa w Świątyni
5 Znalezienie Jezusa w Świątyni

Zachęcamy wszystkich do uczestnictwa w nabożeństwie majowym ku czci Matki Bożej. Wystarczy odmówić Litanię Loretańską podczas codziennej modlitwy. Niech umocni nas ona w wierze i codziennym chrześcijańskim życiu.

●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● organizacja ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●●

Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu, mogą być także podsyłane anonimowo wiadomością prywatną, tak samo jak zgłoszenia chętnych do wspólnej modlitwy.

Grafik:

→Stworzyliśmy małe FAQ w którym odpowiadamy na najczęściej pojawiające się pytania.

→Nowa formuła codziennego wpisu, więcej tutaj

Jak odmawiać różaniec oraz o różańcu

Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem i ich lista na dziś jest w komentarzu do wpisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dendrofag - † Czwartek, 16.05.2019 #mikromodlitwa #mirkomodlitwa

Jeśli masz kłopo...

źródło: comment_SZ9Qh5XkRiHJdKETS0ETxecH5HiZ3qd3.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dendrofag: O opiekę nad najbliższymi mi osobami, o siłę i wsparcie dla nich w zmaganiu z codziennymi troskami i kłopotami oraz w intencji Bogu wiadomej. O wsparcie dla mnie w nadchodzących dniach. Za wszystkie dotychczasowe modlitwy serdeczne Bóg zapłać
  • Odpowiedz
@dendrofag: za zmarłego tatę mojego przyjaciela, za moje studia, bym jakoś sobie poradził z tym bałaganem, za moich najbliższych oraz za tych, którym nie umiem życzyć dobrze, aby Bóg im błogosławił
  • Odpowiedz
@dendrofag:
Bardzo proszę o modlitwę za zdrowie, pomyślne zaliczenie ostatniego semestru studiów i obronę pracy dyplomowej oraz za to by Pan wskazywał ludziom właściwą ścieżkę, dziękuję ()
  • Odpowiedz
@dendrofag: proszę o zdrowie oraz błogosławieństwo dla mnie i rodziny, rozwiązanie problemów, pomyślność, spokój, odwagę, powodzenie na studiach i odzyskanie dawnej radości życia. Dziękuję za dotychczasowe łaski. :)
  • Odpowiedz
@dendrofag: Proszę w intencji chorej kuzynki, siostrzeńca i sąsiada by jak najszybciej wrócili do zdrowia, za Moją rodzinę by Pan zachował ich od nieszczęść, za Mnie bym był wytrwały, by Duch Święty oświecił Mój umysł, bym popełniał jak najmniej błędów, o bezpieczną drogę. Bóg zapłać za wszystkie modlitwy z Waszej strony.
  • Odpowiedz