Aktywne Wpisy

nutsheell +23
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

odgrzybiacz +40

Dzisiaj Bartek porusza temat iterowania po katalogach w C++. Czy wiedzieliście, że jest aż tyle sposobów, aby przefiltrować folder? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
https://cpp-polska.pl/post/jak-iterowac-po-katalogach-w-cij (。◕‿‿◕。)
Jak byście zaimplementowali funkcję która ma przeglądnąć katalogi i znaleźć plik z zadanym rozszerzeniem? Na przykład wyszukać wszystkie pliki .txt lub .cpp? Aby rozwiązać ten problem musicie posiadać dostęp do iteracji po plikach. Czy jest to możliwe w C++? Przyjrzyjmy się dostępnym technikom oraz zobaczmy, co jest dostępne od nowego standardu C++17.
Miłego czytania wszystkim! ʕ•ᴥ•ʔ
źródło: comment_7kZ83Rr0maIKBXvXJzpNo4TDf4SWatZX.jpg
Pobierz@CppPolska: łał, aż jeden! Pokolorujcie mnie na zaskoczonego.
@b33zon: Git? Nie, to by było głupie. Takie podejście gwarantuje że praca z twoją biblioteką będzie katorgą, szczególnie w dużych projektach (aczkolwiek nie odstrasza to niektórych od projektowania swoich API w ten właśnie sposób). Ale zdecydowanie można by wtedy mówić o pięciu alternatywnych metodach zrobienia jednej rzeczy.
...
Taka tam literówka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
W między czasie w alternatywnym wszechświecie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora