Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +216
Trias +579
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
No ten odcinek to już jest szczyt.
Varys poświęcił wszystko dla ludzi, dla mieszkańców 7 królestw. Niestety blondwłosa p---a w tak żałosny sposób zakończyła jego żywot, mimo, że gdyby nie jego wiedza i jego rady to pewnie była by w dupie i miała g---o, nie armię i poparcie. Chęć zdobycia władzy stała się jej obsesją i sprawiła, że jej się p------o w głowie - jak jej ojcu Szalonemu Królowi. Nawet dokończyła dzieło swojego tatusia - spaliła wszystko w p---u (pomimo kapitulacji miasta), czyli mamy Szaloną Królową.
Myślałem, że chociaż Arya zabije Cersei. Nie. Poszła do samego miasta, by zawrócić w ostatniej chwili. A Cersei i jej słowa "nie w ten sposób" ? Pasują, bo nie zasługiwała na tak łaskawą śmierć w ramionach ukochanego, przywalona gruzem - za to co robiła mogłaby chociaż trochę pocierpieć.
Jedyne co mi się spodobało to konfrontacja Ogara z Górą - ostateczne rozwiązanie sprawy kończące się tak jak powinno. W ostatnich sekundach sceny dotarło do mnie, że Ogar był moją ulubioną postacią bo mi się nawet troche smutno zrobiło ( ͡° ʖ̯ ͡°).
No ale Varysa to Dance nie zapomnę. Obyś zdechła w męczarniach zarozumiała egoistko, a jak ośmielisz się tknąć Tyriona w następnym odcinku to ci urwę ten blond łeb. Scenarzyści powinni z---------ć na galerze za ten sezon.
Nie palisz go żywcem mając smoka?
@KozakCzerwony: Chciał ją zabić więc jaki miała wybór?