Wpis z mikrobloga

@Hanys354: kurde od jakiegos czasu zastanawiam sie nad giulietta qv, aktualnie posiadacz 147 od 8 lat here, problem w tym że co chwile mi sie zmieniają typy i sam juz nie wiem ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Człowiek to jest jednak głupi XD, laweciare zamiast niemieckiego premium.

@Hanys354: Weź k---a nawet nic nie mów xD

Jeździ się bardzo przyjemnie, przyspiesza, a na luźnej nawierzchni frajda jakich mało. Ale k---a, ile hajsu w to padło wpakowałem, a ile jeszcze muszę to głowa mała xD A wszyscy w koło mówili, aby kupić jakąś Skodę i jeździć nie myśląc o tym czy dojadę czy wydmucha uszczelkę xD

anonim1133 - > Człowiek to jest jednak głupi XD, laweciare zamiast niemieckiego premi...

źródło: comment_nArYNmgDz4egJWyBOz1HGuoigmb8xKeg.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Hanys354: na tym polega cały haczyk, bo Alfy są bardzo ładnie i przeważnie kuszą specyfikacją techniczną, dlatego wciąż znajdują się naiwni, którzy myślą, że może akurat nie będą potrzebować lawety, czego Tobie serdecznie życzę, ale szanse na to są znikome.
  • Odpowiedz
@Mirek_Official: 2008 rok, przebiegu 230k potwierdzone, auto od nowości w Polsce jestem 2 właścicielem. Co do ceny jeszcze nie myślałem ale coś koło 16k

@Majku_: dla mnie najładniejsze auto w swoim segmencie, zarówno zewnątrz jak i wewnątrz. Nie wiem jaką wersję rozważasz, ja mam Veloce z 2.0 turbo 280km. Jeździ się bardzo przyjemnie chociaż nie mam porównania do konkurencji z podobnych lat i z podobną mocą. Kwestia czy
  • Odpowiedz
@Waleczny_Ulany: na pierwszy rzut oka atrakcyjna wydaje mi się oferta abonamentowa, więc nowa fura wchodzi w grę. Moc? W tej chwili mam Astrę III 2.0 turbo 170KM, więc sądzę, że silnik Giulii 2.0 turbo 200KM w zupełności spełniłby moje oczekiwania.
W najbliższym czasie, kwestia max. roku, będę musiał zmienić auto na większe tak czy inaczej, dlatego patrzę na sedany. Wcześniej myślałem o audi a3, ale ta alfa ma coś w
  • Odpowiedz