Wpis z mikrobloga

@BloodyMassacre26 miała 5 facetów przed poznaniem obecnego stulejarza/prawika, z którym obecnie jest w związku i próbuje bawić się idealizowanie dziewictwa/prawictwa na wypoku. Sama się puszczała, a teraz znalazła jakiegoś beciaka, z którym jest w związku i z którym się spokojnie zestarzeje. Ale oczywiście "teorie wykopowych przegrywów to bzdury!!!1111oneoneone". JA P------E... #przegryw #takaprawda #rozowepaski #logikarozowychpaskow #dziewczynybeztabu #hipokryzja
G.....r - @BloodyMassacre26 miała 5 facetów przed poznaniem obecnego stulejarza/prawi...

źródło: comment_gJYxPYw4TQuhONGVA5Nl0FZ4NXCSAfhy.jpg

Pobierz
  • 186
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GreatMajster: Nie rozumiem waszego koncentrowania się na jej partnerze. To akurat jest najmniej istotna rzecz w całej tej sytuacji i jak mu to pasuje, to tematu nie ma.

Przyznaje ci jednak rację, że wszystkie moralizatorskie gadki BloodyMassacre26 bardzo mocno straciły na znaczeniu. Przy takiej liczbie partnerów, w tak krótkim czasie, faktycznie dostrzegam tutaj nutkę hipokryzji, nawet jeśli każdy z nich rokował na poważny związek. Pokazuje to, że różowemu paskowi bardzo
  • Odpowiedz
@BloodyMassacre26: Serio? Wciskanie pierwszych 10 lat życia, żeby podnieść średnią? No jak używasz takich argumentów, to pogadane. ¯\_(ツ)_/¯
Lepiej powiedz kiedy był pierwszy z nich, to wtedy można średnią policzyć i najdłuższy okres samotności.
  • Odpowiedz
@BloodyMassacre26: No to jest tak jak mówiłem, o samotności wiesz praktycznie nic. Przed 20 rokiem życia ma się inne priorytety, niż szukanie miłości. Ona może przyjść, ale nie ma na to takiego ciśnienia, jak po 20, a zwłaszcza po 25 roku życia (gdzie większość facetów z tagu do tego czasu nie miała NIKOGO). Każesz ludziom się wstrzymywać, podczas gdy sama objadałaś się jak królewna. Super podejście.
  • Odpowiedz
Chciałbyś na facebooku oglądać zdjęcia kolesia, który boltzował twoją obecną partnerkę. To już nie jest poziom #p0lka, bo nawet one mają odrobinę RIGCz-u, aby zachować takie rzeczy dla siebie.

@Poliorketes: Mam gdzieś co oni sobie pokazywali i na co on się godzi. Jego życie, jego wybór. Niepotrzebnie się na tym koncentrujecie, bo to ślepa uliczka w tej całej dyskusji.
  • Odpowiedz
@BloodyMassacre26: Łatwo tak mówić o miłości, kiedy jest się kobietą. Siedzisz i bolce same przychodzą ( ͡° ͜ʖ ͡°) możesz między nimi wybierać. A faceci? Najpierw muszą znaleźć, potem pajacować aby w ostateczności stwierdzić czy panna jest warta zachodu. Czemu nie byłem taki mądry półtora roku temu.
  • Odpowiedz
Po tylu niewypalach w wieku 24 lata uznałam że p------e związki i jak ktoś się trafi to będzie FWB.

@BloodyMassacre26: No i tu jest sedno - PO TYLU NIEWYPAŁACH. Kurde, jak ja chciałbym mieć chociaż jeden niewypał przed 30'tką, to o czym tutaj mówić. Możesz sobie wmawiać, że myślałaś poważnie o życiu przed 18, ale biologii nie oszukasz. W tym wieku człowiek dopiero wyciera mleko spod nosa (bawiąc się najwyżej
  • Odpowiedz