Wpis z mikrobloga

Przestałem korzystać z #allegro odkąd musisz scroll-ować przez kupę chińskiego gówna, bo jakiś Janusz te same chińskie dziadostwo wystawił w 100 oddzielnych aukcjach dodając do tytułu aukcji nazwę jakiegoś innego producenta, czy inny c--j () wyszukujesz słuchawek samsunga? P-----L SIĘ! SŁUCHAWKI JACK 3,5 BLUETOOTH IPHONE X IDEALNE DLA SAMSUNG S9 - 5,99zł

ehhh #zalesie #w---w
Niewierny_Mops - Przestałem korzystać z #allegro odkąd musisz scroll-ować przez kupę ...

źródło: comment_aFWYD7Uqagd8Bel0DW91PdaxWMjwBMM7.jpg

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niewierny_Mops: polecam używania minusa przed nazwą jeśli nie chcesz czegoś wyszukać np. "-g---o" wyszuka Ci wszystko bez słowa g---o, albo "-g---o -większeGówno -megaWiększeGówno" - w ten sposób pozbywasz się większości gówien. Polecam też znacznik "|" czyli lub,np chcesz aukcję ze słowem karta lub zeszyt, ale bez słów długopis i kaczka, więc: "karta|zeszyt -długopis -kaczka"
  • Odpowiedz
Ja kiedyś zawsze zbierałem sobie punkty (jako kupujący) , to była moja duma że miałem ileś tam pozytywów. A potem mi to wyrzucili do śmietnika i słuch po tym zaginął. Wściekłem się wtedy strasznie na allegro jak zmienili te zasady
  • Odpowiedz
  • 1
@grzemach nic xD nie ma sensownej alternatywy niestety. Trochę hipokryzja, ale czasem skorzystam, ale to dlatego że od konkretnych sprzedawców kupuję coś regularnie - ale tak to szukać czegokolwiek innego to katorga.
  • Odpowiedz