Aktywne Wpisy
zdarza mi się podejmować nierozsądne decyzje finansowe, ale potem słyszę, że ktoś robi wesele za 80k z którego nawet połowa się nie zwróciła.
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
#praca #integracja #warszawa #programowanie #programista15k
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
O odrzucone 50 groszy z #aliexpress nie będę się kłócił, ale o 40 zł już niestety tak. Powiedzcie co wy macie za systemy skoro robi się wszystko wg planu, a i tak nawet nie rejestruje mi transakcji w aplikacji? Musiałem sam ją dodawać, po czym i tak po miesiącu została odrzucona. Kupiłem buty na tej stronie ze względu na to, że z waszym #cashback iem wyszło najtaniej, więc oddajcie mi moje #piniondze ( ͡° ʖ̯ ͡°) a nie robicie mnie (i innych) w wała! Z #pizzaportal i #allegro cashbacki się rejestrują bez problemu, na pewno nie dlatego, że ich wartość jest max 2 zł ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora