Wpis z mikrobloga

Halo #goodie !
O odrzucone 50 groszy z #aliexpress nie będę się kłócił, ale o 40 zł już niestety tak. Powiedzcie co wy macie za systemy skoro robi się wszystko wg planu, a i tak nawet nie rejestruje mi transakcji w aplikacji? Musiałem sam ją dodawać, po czym i tak po miesiącu została odrzucona. Kupiłem buty na tej stronie ze względu na to, że z waszym #cashback iem wyszło najtaniej, więc oddajcie mi moje #piniondze ( ͡° ʖ̯ ͡°) a nie robicie mnie (i innych) w wała! Z #pizzaportal i #allegro cashbacki się rejestrują bez problemu, na pewno nie dlatego, że ich wartość jest max 2 zł ( ͡º ͜ʖ͡º)
cemiron - Halo #goodie !
O odrzucone 50 groszy z #aliexpress nie będę się kłócił, al...

źródło: comment_hThVTCnxsHfy3M9o3xbexl5UVauhFaYO.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cemiron: pińcet złoty miał, a o czterdzieści będzie walczył ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie no powaznie to powodzenia, ja mam w reklamacjach tam media expert, ksiegarnie pwn i allegro :(
  • Odpowiedz
  • 1
@Matti92: od teraz będę nagrywał ekran jak będę coś kupował. No daj spokój, kalkulowałem wszystkie strony tak, by nie przepłacić, a i tak przepłaciłem bo ktoś mnie robi w balona
  • Odpowiedz
@cemiron: sorki, komentarz się skasował. Pisałem, żebyś wysłał na priv maila, którego używasz w goodie, to mogę przekazać do sprawdzenia, ale obawiam się, że jedynym wyjściem jest tutaj złożenie reklamacji, ponieważ nie możemy nic zrobić, jeśli transakcja jest niewidoczna w goodie. To znaczy, że nie przypisano jej nam tylko innemu źródłu. @JanuszowyAndrzej: to niedorzeczne co piszesz, bo nam nie jest na rękę odrzucanie "grubych" transakcji. Nie dostajemy pieniędzy,
  • Odpowiedz