Wpis z mikrobloga

@Fafnucek:

czyli mamy zdjęcie rozebranego "pedofila", który próbuje zwabić dziecko w swoje łapska, a ty zamiast coś z tym zrobić, to wrzucasz to zdjęcie na portal ze śmiesznymi obrazkami?

Co ja mam niby z tym zrobić? Typem zajmą się niebawem amerykańskie
  • Odpowiedz
@adam-nowakowski: co ma do tego makijaż? Bez makijażu, na plaży i w slipkach jest ok, a tu nie?
Dalej nie widzę tu nic pedofilskiego, zwłaszcza, że na niezmanipulowanym zdjęciu widać, że typ ma na sobie majtki, niektórzy noszą mniejsze na ogólnodostępnych plażach, gdzie biega tłum nagich bąbelków. Nadal jest to spotkanie dwóch performerów na rzecz sesji zdjęciowej i wywiadu dla jakiegoś magazynu.
Mogę mieć pewne wątpliwości co do tego, czy
  • Odpowiedz
P-------a – rodzaj parafilii: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z dziećmi w okresie przedpokwitaniowym lub wczesnej fazie pokwitania

Czy gdybym zrobił sobie półnagie zdjęcie z ubraną babcią to zostałbym gerontofilem?
Jedyną złą rzeczą jest to że dziecko w tym wieku wykonuje zawód(?) który miesza dziecku w głowie, bo wątpię żeby w tym wieku umiało rozdzielać prawdziwą i udawaną tozszamość, bo was zaskoczę, ale drag queen
  • Odpowiedz
Uważam, że nie można chodzić przy dzieciakach na waleta.

@Reiter: to żebyś się zdziwił ile rodzin nie robi problemu z nagości xD
  • Odpowiedz
Kiedyś lgbt i wszystkie ty niedojrzałe młodzieńcze fanaberie to stary wybijał z głowy albo dosadnym tonem albo lecitkim w--------m skórzanym paskiem.

@Windows98: kiedyś nie było aborcji, tylko dzieci się zamykało w wiadrach po kapuście... a nie, czekaj...

Brzydzę się prawactwem jak każdy normalny człowiek. Obyście szybko wyginęli, jeśli ten kraj ma przetrwać.
  • Odpowiedz