Aktywne Wpisy
kryspin_69 +141
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
Larsberg +156
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
#marksizm #4konserwy
Co ja mam niby z tym zrobić? Typem zajmą się niebawem amerykańskie
Dalej nie widzę tu nic pedofilskiego, zwłaszcza, że na niezmanipulowanym zdjęciu widać, że typ ma na sobie majtki, niektórzy noszą mniejsze na ogólnodostępnych plażach, gdzie biega tłum nagich bąbelków. Nadal jest to spotkanie dwóch performerów na rzecz sesji zdjęciowej i wywiadu dla jakiegoś magazynu.
Mogę mieć pewne wątpliwości co do tego, czy
Czy gdybym zrobił sobie półnagie zdjęcie z ubraną babcią to zostałbym gerontofilem?
Jedyną złą rzeczą jest to że dziecko w tym wieku wykonuje zawód(?) który miesza dziecku w głowie, bo wątpię żeby w tym wieku umiało rozdzielać prawdziwą i udawaną tozszamość, bo was zaskoczę, ale drag queen
@Fafnucek: nie
Komentarz usunięty przez moderatora
Co ku*wa?
Komentarz usunięty przez autora
@Reiter: to żebyś się zdziwił ile rodzin nie robi problemu z nagości xD
@Windows98: kiedyś nie było aborcji, tylko dzieci się zamykało w wiadrach po kapuście... a nie, czekaj...
Brzydzę się prawactwem jak każdy normalny człowiek. Obyście szybko wyginęli, jeśli ten kraj ma przetrwać.