Aktywne Wpisy
testoviron17 +266
Mordunie, on ma 73 lata, a śmieszkujemy jak coś przekręca, a my w jego wieku to z robakami nawet już pewnie nie pogadamy xD
#mecz
#mecz
noipmezc +3
#gry
jakie polecacie gry w kturych mozna wcielić sie w role detektywa?
la noire odpada - sprawdzilem i na nowym sprzecie chodzi jak guwno, a z jakimis fixami psuje misje
jakie polecacie gry w kturych mozna wcielić sie w role detektywa?
la noire odpada - sprawdzilem i na nowym sprzecie chodzi jak guwno, a z jakimis fixami psuje misje
W zamian otrzymuje się:
-
UŚMIECH BOMBELKA!
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja mialem sytuacje, ze dowiedzialem sie od rodzicow, ze dzwonili jakis "kuzyni" i ze bede krzestnym xD Nie wiedzialem nawet jak Ci ludzie sie nazywali; podobno spotkalem sie z nimi ze dwa razy, ale bylem tak maly, ze tego nie pamietam. Powiedzialem, ze nie i tyle. Bylo troche strojenia fochow, bo
Bez przesady.
Aczkolwiek jak ktoś mnie poprosi to mam zawsze wymówkę że biorśc pod uwagę obowiazki chrzestnego (tj. wiara i wychowanie) to dupa a nie chrzestna ze mnie by była i tego nie mogś zakwestionować
W mojej rodzinie wszyscy chrzestni, którzy kontaktu nie urwali (no, jest takie ryzyko jak to koleżanka czy kolega) traktują swoich chrześniaków normalnie. Tzn zawsze przy okazji świąt czy urodzin jakiś hajs wpada, ale nie było żadnych pajacerek z wakacjami na ich koszt, jakimiś hotelami, kładami i innymi #!$%@? na kiju.
Nie jestem w stanie pojąć, czemu ludzie
Wiem, moja chrzestna zapomniała o mnie w pewnym momencie i nie mam na myśli braku prezentów a brak zainteresowania.
Wiadomo, prezent na święta czy urodziny normalna sprawa ale z własnej woli a nie jak niektórzy dają listę co można wybrać do sprezentowania...
Spedytorem jestem w niemieckiej firmie. Audi A6 C7, wcale nie nowe a kilkuletnie. Takie sobie
No i odpusty też są 3 w roku.
@buczubuczu: Ludzie są teraz bezczelni, uważają że jeśli wystarczająco długo kogoś pomęczą to dostaną co chcą, szczególnie że to hehe rodzina którą widzi się kilka razy w życiu. W niektórych przypadkach chyba tylko "#!$%@?" jest skuteczną metodą.
-ej no tak ale wiesz no..
-no nie wiem XDD
W sumie do dziś ani grosza nie dałem i kisne na myśl o tym, że oni liczą na cokolwiek