Wpis z mikrobloga

@GrindujTopy: Jak przeczytalem koncowke to az mnie zamurowalo :D Nawet nic nie musieli robic, a i tak pekles :P

Ja mialem sytuacje, ze dowiedzialem sie od rodzicow, ze dzwonili jakis "kuzyni" i ze bede krzestnym xD Nie wiedzialem nawet jak Ci ludzie sie nazywali; podobno spotkalem sie z nimi ze dwa razy, ale bylem tak maly, ze tego nie pamietam. Powiedzialem, ze nie i tyle. Bylo troche strojenia fochow, bo
  • Odpowiedz
@Nattana: różowa mnie namówiła żebym jednak spróbował dać szansę, bo szkoda dzieciaka żeby nie miał nikogo normalnego do kogo mógłby się odezwać o pomoc czy coś. za dobry jestem po prostu, ale jak widać nie było warto zmienić zdania.
  • Odpowiedz
@szkorbutny: xD ja mojego chrzestnego ostatni raz widziałam na mojej komunii, podobnie jak wielu znajomych.
Bez przesady.

Aczkolwiek jak ktoś mnie poprosi to mam zawsze wymówkę że biorśc pod uwagę obowiazki chrzestnego (tj. wiara i wychowanie) to dupa a nie chrzestna ze mnie by była i tego nie mogś zakwestionować
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@GrindujTopy: masz turbo debilną rodzinę, chamy i prostaki bez poczucia wstydu, ja pierdziu.
W mojej rodzinie wszyscy chrzestni, którzy kontaktu nie urwali (no, jest takie ryzyko jak to koleżanka czy kolega) traktują swoich chrześniaków normalnie. Tzn zawsze przy okazji świąt czy urodzin jakiś hajs wpada, ale nie było żadnych pajacerek z wakacjami na ich koszt, jakimiś hotelami, kładami i innymi #!$%@? na kiju.

Nie jestem w stanie pojąć, czemu ludzie
  • Odpowiedz
@buczubuczu: nie obrażaj całej mojej rodziny, to tylko takie czarne owce dwie. :)
Wiem, moja chrzestna zapomniała o mnie w pewnym momencie i nie mam na myśli braku prezentów a brak zainteresowania.
Wiadomo, prezent na święta czy urodziny normalna sprawa ale z własnej woli a nie jak niektórzy dają listę co można wybrać do sprezentowania...

Spedytorem jestem w niemieckiej firmie. Audi A6 C7, wcale nie nowe a kilkuletnie. Takie sobie
  • Odpowiedz
@szkorbutny: a ja lubię swojego chrześniaka, przystojniak z niego :D Już roczek ^^ Namówiła mnie dziewczyna bo bym pewnie odmówił (ze wzg. na wiarę), ale nie żałuję. Dobra decyzja
  • Odpowiedz
Nie jestem w stanie pojąć, czemu ludzie tak bardzo nie mają wstydu i składają oficjalnie takie propozycje...

@buczubuczu: Ludzie są teraz bezczelni, uważają że jeśli wystarczająco długo kogoś pomęczą to dostaną co chcą, szczególnie że to hehe rodzina którą widzi się kilka razy w życiu. W niektórych przypadkach chyba tylko "#!$%@?" jest skuteczną metodą.
  • Odpowiedz
@szkorbutny: ja w ogóle to zostałem chrzestnym i nie wiedziałem czemu wszyscy na mnie dziwnie patrzą, że będe musiał prezenty kupować, że coś xD ja mówię że to nei tak, że po prostu mam dbać o wychowanie w katolickiej wierze guwniaka?
-ej no tak ale wiesz no..
-no nie wiem XDD
W sumie do dziś ani grosza nie dałem i kisne na myśl o tym, że oni liczą na cokolwiek
  • Odpowiedz