Aktywne Wpisy

Co byście chcieli dostać jako niebieskie paski.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.

Vermeerrr +6
Jaki film chcielibyście wymazać z pamięci i obejrzeć jeszcze raz?
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta

#pcmasterrace
źródło: comment_voSI1auAYkmpc1jTPKQssvX66CaKNEiT.jpg
Pobierz@fspl2: Głośnik
Nie powiedziałem że jest super.
Mniej cali... Mniej o cały jeden ( ̄෴ ̄)
Wygodniej przełączać tak między kartami, bo kursorem najeżdżamy pod krawędź ekranu, klik, i przełączyliśmy kartę.
Wycelować w kartę jeśli jest pasek tytułu to nie jest wielki problem, ale jak przełączasz karty kilkadziesiąt razy na godzinę ..
Ja jak sobie kupię to wyłącznie dlatego, że mi się podoba i że mogę.
Miałem też zapytać czy potrzebujesz jakiejś dedykowanej karty ale widzę pełne zrozumienie:)
@kolorofon: zauwaz ze oglądając na tv filmy masz na dole i na górze czarne paski, to dlatego, że są nagrywane w 21:9. Na ultrawide masz film na caly ekran bez paskow. Wszystkie nowe gry