@SzeregowyBeton: sam żeś powiedział że taki tv jest super chociaż ma mniej cali niż wspomniany wyżej monitor ( ͡°͜ʖ͡°) więc sam zacząłeś ten bezsensowny temat ( ͡°͜ʖ͡°)
@leesiuu Chodziło mi raczej o sam fakt że nie siedzi się przy biurku tylko na sofce czy co kto tam ma (✌゚∀゚)☞ Nie powiedziałem że jest super. Mniej cali... Mniej o cały jeden ( ̄෴ ̄)
@trzeci: Da się zrobić tak, że szeroki ekran imituje większą ilość ekranów? Mniej więcej chodzi mi o to, że Firefox czy Opera na coś takiego jak ukrywanie paska tytułu w trybie pełnoekranowym. Wygodniej przełączać tak między kartami, bo kursorem najeżdżamy pod krawędź ekranu, klik, i przełączyliśmy kartę.
Wycelować w kartę jeśli jest pasek tytułu to nie jest wielki problem, ale jak przełączasz karty kilkadziesiąt razy na godzinę ..
@rukh: Do tego ekrany mozesz podlaczyc obraz z PC za pomoca 2 kabli, i ustawic funkcje picture-by-picture, co efektywnie wyemuluje 2 ekrany. Sprawdzone, dziala fajnie.
hehe pytałem serio, jakieś gry chodzą na takiej rozdzielczości? Filmy? Ja jak sobie kupię to wyłącznie dlatego, że mi się podoba i że mogę. Miałem też zapytać czy potrzebujesz jakiejś dedykowanej karty ale widzę pełne zrozumienie:)
@kolorofon: zauwaz ze oglądając na tv filmy masz na dole i na górze czarne paski, to dlatego, że są nagrywane w 21:9. Na ultrawide masz film na caly ekran bez paskow. Wszystkie nowe gry
#pcmasterrace
źródło: comment_voSI1auAYkmpc1jTPKQssvX66CaKNEiT.jpg
Pobierz@fspl2: Głośnik
źródło: comment_HgZucPPsFbqW7Z599fvSMhDiDzIUAZ5I.jpg
PobierzNie powiedziałem że jest super.
Mniej cali... Mniej o cały jeden ( ̄෴ ̄)
Wygodniej przełączać tak między kartami, bo kursorem najeżdżamy pod krawędź ekranu, klik, i przełączyliśmy kartę.
Wycelować w kartę jeśli jest pasek tytułu to nie jest wielki problem, ale jak przełączasz karty kilkadziesiąt razy na godzinę ..
Ja jak sobie kupię to wyłącznie dlatego, że mi się podoba i że mogę.
Miałem też zapytać czy potrzebujesz jakiejś dedykowanej karty ale widzę pełne zrozumienie:)
@kolorofon: zauwaz ze oglądając na tv filmy masz na dole i na górze czarne paski, to dlatego, że są nagrywane w 21:9. Na ultrawide masz film na caly ekran bez paskow. Wszystkie nowe gry