Aktywne Wpisy

mirko_anonim +166
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dla mnie ten cały Książulo jest kwintesencją polactwa xD Pójdzie taki do wykwintnej restauracji to się wkurza, że musi długo czekać. Potem dostaje zamówiony przez siebie rosół i narzeka, że słaby, a w ogóle to ostatnio jadł lepszy za 12zł w barze mlecznym xD
Na drugie danie zamówi oczywiście schaboszczaka z frytkami, na frytki ponarzeka że mrożonki, a schabowy był lepszy i 2x tańszy w barze mlecznym.
To jest jak z moimi rodzicami. Gdy biorę ich do restauracji, przeżywam istną gehennę, bo "a czemu to takie drogie", "a czemu musimy tak długo czekać", "kiedy kelner podejdzie z rachunkiem bo chcemy wyjść", "nie ma to jak domowe jedzenie".
Nie umieją się zachwycić atmosferą, wystrojem i w końcu jedzeniem, bo ich podniebienia lubią tylko rosół i schabowy, a w przypadku ksiazula jeszcze kebab.
Dla mnie ten cały Książulo jest kwintesencją polactwa xD Pójdzie taki do wykwintnej restauracji to się wkurza, że musi długo czekać. Potem dostaje zamówiony przez siebie rosół i narzeka, że słaby, a w ogóle to ostatnio jadł lepszy za 12zł w barze mlecznym xD
Na drugie danie zamówi oczywiście schaboszczaka z frytkami, na frytki ponarzeka że mrożonki, a schabowy był lepszy i 2x tańszy w barze mlecznym.
To jest jak z moimi rodzicami. Gdy biorę ich do restauracji, przeżywam istną gehennę, bo "a czemu to takie drogie", "a czemu musimy tak długo czekać", "kiedy kelner podejdzie z rachunkiem bo chcemy wyjść", "nie ma to jak domowe jedzenie".
Nie umieją się zachwycić atmosferą, wystrojem i w końcu jedzeniem, bo ich podniebienia lubią tylko rosół i schabowy, a w przypadku ksiazula jeszcze kebab.
źródło: 392a5d5eb1cbc7229cd0064af903350a0c0cea2ad29ebafa3648ba74ddf29965
Pobierz
sztefen_muller +232
#motoryzacja #samochody #mercedes #nostalgia
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: LTuu9PBAFQAF
Pobierz

#pcmasterrace
źródło: comment_voSI1auAYkmpc1jTPKQssvX66CaKNEiT.jpg
Pobierzźródło: comment_VIy6ELUbFMM50uWoVvDTJRR2BOmlCTFS.jpg
Pobierz@nomadicgoogler: Ikea
@Nosradamo: @Uron: miałem takie ustawienie do tej pory, dokładnie to 2x 1920x1200. Tutaj mam 5120x1440 z możliwością podłączenia 2 komputerów na raz i wyswietlania obrazu obok siebie (picture by picture) to jak na razie sprawuje się świetnie
sorry ze katuje, jakie ona ma wymiary?
1) monitor za szeroki, jak w pierwszym rzedzie w kinie
2) obudowa komputera z jakims pomaranczowym paskiem brzydkim
3) czy ja dobrze widze ze wieszasz sluchawki na podlaczonym pendrive??
4) podkladka pod myszke troche jak z pokoju dziececego
5) nic na scianach to echo niezle pewnie tlucze jak stukasz
Do pracy zajebisty, do grania nie bardzo
@leesiuu: głównie do pracy, 1440 też był dla mnie decydującym walorem. Gram głównie w Wiedzmina, całkiem spoko, choć do grania lepszy byłby 144hz.
Wcześniej miałem 2x1920x1200 tez Dell (u2412m) i jest o wiele lepiej, więcej miejsca na biurku, a z uwagi na 1440px nie ma potrzeby na dodatkowy monitor w pionie. Mam też laptop 15" 4K, i moja opinia jest taka że HiDPI wyświetlacze są bardziej