@trzeci: niech bedzie swojsko: 1) monitor za szeroki, jak w pierwszym rzedzie w kinie 2) obudowa komputera z jakims pomaranczowym paskiem brzydkim 3) czy ja dobrze widze ze wieszasz sluchawki na podlaczonym pendrive?? 4) podkladka pod myszke troche jak z pokoju dziececego 5) nic na scianach to echo niezle pewnie tlucze jak stukasz
@4kroki: jestem nauczony tak pracować. Przy dobrej organizacji okien i zadań można n-------c o wiele wydajnej. W robocie mam tak, i wg mnie 1 monitor lepiej działa. @dzwiedz3000: das keyboard 4 ultimate @nomadicgoogler: jak będę w chacie to obczaje
@robid: jest bardzo cichy nie słychać go nawet podczas grania @nomadicgoogler: Ikea @Nosradamo: @Uron: miałem takie ustawienie do tej pory, dokładnie to 2x 1920x1200. Tutaj mam 5120x1440 z możliwością podłączenia 2 komputerów na raz i wyswietlania obrazu obok siebie (picture by picture) to jak na razie sprawuje się świetnie
@trzeci: Widzę pada, więc zapytam w jakie gry grasz i jak się gra na takim monitorze? Sam planowałem dokładnie tego della, bo ma 1440p, a nie jak większość 1080p. Co miałeś wcześniej? Jak to porównasz ze sobą? Pracujesz również na komputerze?
@GrindujTopy: oto tu, tylko młody się dosadził do bajki, i tu demonstracja PBP, gdzie bajka leci z Xaomi Home @suqmadiq2ama: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) @jurny: nope, czarna, bez lampek, bez napisów
Dzisiaj na kolację zrobiłam sobie zupę krem z pieczonych warzyw (dynia Hokkaido, pomidor, marchewka, pietruszka, cebula, czosnek, imbir). W środku cała kulka roztopionej mozarelli, na wierz odrobina Grana Padano i ostrej papryki gochugaru. Całość posypana prażonymi pestkami dyni oraz prażonym sezamem. Do tego mocno upieczona schiacciata z masłem i solą. #jedzenie #jedzzwykopem #gotujzwykopem
1) monitor za szeroki, jak w pierwszym rzedzie w kinie
2) obudowa komputera z jakims pomaranczowym paskiem brzydkim
3) czy ja dobrze widze ze wieszasz sluchawki na podlaczonym pendrive??
4) podkladka pod myszke troche jak z pokoju dziececego
5) nic na scianach to echo niezle pewnie tlucze jak stukasz
@dzwiedz3000: das keyboard 4 ultimate
@nomadicgoogler: jak będę w chacie to obczaje
@nomadicgoogler: Ikea
@Nosradamo: @Uron: miałem takie ustawienie do tej pory, dokładnie to 2x 1920x1200. Tutaj mam 5120x1440 z możliwością podłączenia 2 komputerów na raz i wyswietlania obrazu obok siebie (picture by picture) to jak na razie sprawuje się świetnie
@Nosradamo: osoby które uważają 2 monitory za lepsze po prostu nigdy nie korzystały z ultrawide ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@suqmadiq2ama: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@jurny: nope, czarna, bez lampek, bez napisów