Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +31
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
Mam zamiar w najbliższym czasie kupić nową #szosa i pytanie brzmi jaką?
Chciałbym zmieścić się w 3000zł, myślałem nad #triban rc500, ale jak patrzałem to w #decathlon nie mają rozmiaru L, a patrząc na rozmiarówkę na ich stronie nie wiem czy gdybym wziął XL przy moim wzroście (183/184cm) to nie byłby na mnie zbyt duży. A może lepiej zainteresować się czymś innym? Ze względu na to po jakich terenach będę głównie jeździć (głównie szutry i szosa) wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem od "zwykłej" szosy będzie #gravel . Jeśli to ważne to aktualnie śmigam około 430km tygodniowo.
#rower
@oski0132: byłby
Dla Twojego L będzie dobra. Jak nie mają w sklepie to zamów sobie w internecie z odbiorem w sklepie. Na miejscu odbierzesz paczkę, złożą Ci rower, a jak nie będzie pasował to będziesz mógł go 'zwrócić' i nic na tym nie stracisz poza czasem.
Gdzie tyle jeździsz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tu i tam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wolny czas spędzam na rowerze, dla zabawy :D
Dużo tego wolnego czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°)