Wpis z mikrobloga

#pilkanozna #premierleague #thfc

------

Paulinho jest właśnie na testach medycznych w THFC. Może być ogłoszony jeszcze dziś.

------

Zimą do Tottenhamu omal nie trafił młodszy dos Santos. :| Na szczęście pasożyt z Barcelony pozostał pasożytem w Barcelonie.

------

W poniedziałek zostaną ogłoszone stroje Spurs na kolejny sezon. To chyba ostatni zespół w PL, który nie ujawnił choćby jednego kompletu oficjalnie. Tak, najprawdopodobniej, będzie wyglądał jeden komplet:
Theos - #pilkanozna #premierleague #thfc 

------

Paulinho jest właśnie na testach m...

źródło: comment_LsZo3ebboAPhA2A5Ioau5aJeRBZ6lQbA.jpg

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Theos: Mimo wszystko pocieszające. Teraz stawiam na Spurs w pierwszej czwórce (no dobra, po co mydlić oczy, po prostu na czwartym miejscu :P) Real może niczego znów nie zdobyć, Ronaldo nie spieszy się jakoś z przedłużeniem. Kto wie czy będzie go aż tak kusić za rok

Kluczowe jest miejsce Spurs w tym sezonie
  • Odpowiedz
@Vojtazzz: środek pola z Dembele, Sandro i Paulinho wygląda świetnie, ale bez konkretnego napastnika (albo dwóch dobrych) przegrają z Arsenalem. Rzekłem.
  • Odpowiedz
@Pustulka: Dobra dobra, dla Ciebie Chelsea była piąta :P

@parachutes: No bo mi go szkoda. To dobry piłkarz, a ta blokada z poprzedniego sezonu to połączenie późno podpisanego kontraktu z brakiem okresu przygotowawczego do tego z jakąś blokadą psychiczną i kontuzjami. Fatalny miks, mam nadzieję że się nie powtórzy i dostanie jeszcze szansę
  • Odpowiedz