Wpis z mikrobloga

@Wilczek03: a co byś zrobił, jak się okazało, że przez lata jesteś oszukiwany i tak naprawdę nie wiesz nic, bo kilku zapragnęło mieć władzę absolutną, na nowy sezon będzie prawdopodobnie nowa ekipa (a raczej reaktywacja starej) pewnie wielu oszukanych znajdzie tam "nowy dom", nikt nie będzie pod flagą sprzedawców
  • Odpowiedz
@nightrain: Czyli na linii Kibice Wisły - Wisła Sharks jest kosa?

Jak reaktywacja starej? Ile lat byli Sharksi na Wiśle? Przecież ta stara ekipa to już łebki koło 40stki pewnie.

I co ze zgodami z Widzewem i Ruchem?
  • Odpowiedz
@Wilczek03: tak naprawdę to sharks to trochę więcej osób niż niektórzy myślą, sami nie wierzą w to co się stało, nie ma kosy, w sharksach powstała grupa, która pod przykrywką "kibicowania", była tak naprawdę grupą przestępczą, bo gangusowanie, nawet z ostrym kibolstwem nie ma nic wspólnego, kiedyś były ekipy "Devils", "AntyJude" Dragons" jedna z tych nazw wróci i zbierze wszystkich normalnych, "AntyJude" raczej odpada, ze względu na nazwę), czy po
  • Odpowiedz
@nightrain: A co z Widzewem i Ruchem? To wasze zgody czy raczej zgody Sharksów ?

Od kiedy w ogóle istnieje grupa Sharks? Jesteś pewny, że to coś da? Przecież Cracovia robi interesy dalej, jest kosa na sprzęt, kwestia czasu, zanim nowa grupa zacznie kręcić jak Sharksi
  • Odpowiedz
@Wilczek03: sharks istnieje od około 1995, to ich zgody, a raczej układy, bo jedyną zgodą Wisły jest S.S. Lazio, ale też przybita przez rekiny, to nie wiem, sprawy są bardzo rozwojowe a ja nie mam wiedzy na ten temat
  • Odpowiedz