Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

WielkiNos +289
Podstarzałe juleczki i grażyny z korpo, których pracę z łatwością zastąpi wkrótce ai czują się lepsze od specjalistów nie do zastąpienia, którzy zarabiają kilka razy więcej niż one. Nieźle.
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
źródło: temp_file5107781677833259091
Pobierz

https://gpsrumors.com/roam-update
#wahoo #szosa
źródło: comment_m1V7mAMqVzs5uqvILhVJ2ycBRdcbc9w1.jpg
Pobierz@uysy: moim zdaniem to duzy minus kolorowy wyświetlacz ( ͡° ͜ʖ ͡°) - zbedny bajer
Chociaz sam mam G520 ale bardzo sie zastanawialem czy brac Bolta przez to ze ma wyswietlacz mono czy jak to sie tam nazywa (zdecydowalem na garmina bo po niego musialem przejsc tylko 200 metrow od domu a po Wahoo musialbym przejechac cale trojmiasto) ( ͡° ͜ʖ ͡°
Jak bateria lepsza niz w bolcie to oddam swojego w dobrej cenie :)
@mmichal: jeżeli na mapie nie jestem w stanie czasami odczytać która z kilku ścieżek jest "tą jedyną" to powodzenia z diodkami.
Jak tracka dookoła komina robię w komoocie to spoko, ale w lesie albo dużym mieście już niekoniecznie.
@micelangeloB ta jest Kubuś Wam ogarnie i oślepniecie od Wahoo! Tylko czekam na szmugiel z Kolumbii nowego towaru...
Zapewne poprawili więcej rzeczy niż tylko dodanie kolorów choć kolorowy ekran zazwyczaj wiąże się ze skróceniem pracy na baterii. Sam zastanawiałem się teraz nad kupieniem Bolta ale poczekam, zobaczę co się na rynku z cenami podzieje.
Z tego co widzę cena też niska nie będzie jak to z nowościami około 1500zł w wariancie bardzo optymistycznym.
O to by było świetnie. No zobaczymy co to wyjdzie. Sam jestem niezmiernie ciekaw. Wahoo w sumie długo nic nie wypuszczał wiec może być to całkiem dobry produkt uwzględniający uwagi użytkowników co do Bolta.
https://www.500miles.pl/trail/sprzet/2019/wahoo-elemnt-roam-komputer-dla-rowerowych-wloczegow/