Wpis z mikrobloga

Poznałem dziewczynę i dużo rozmawialiśmy bo się uczyliśmy poloneza na zakończenie roku w gimnazjum.

Piszemy ze sobą od od roku na fb odpisuje jest zainteresowania.

Jest przeciętna z urody , miła , sympatyczna , kulturalna.

Wiecie minęło 3 lata od tego poloneza i nie wiem jak wyglada teraz jak ja zachęcić żeby wysłała zdjęcie chce zobaczyć jak wyglada jak teraz jest ładniejsza to bym się umówił z nią z charakteru jest zajebista

pomóżcie mirki i mirabelki

#podryw #randka #rozowypasek #niebieskiepaski
#stulejacontent
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@edipunk88: > Nie wiem czy się umawiać
No stary to weź ją do miejsca które lubisz, jeśli będzie c-----o to przynajmniej będziesz w miejscu które jest fajne, a druga opcja to taka że będzie zajebiście XDD
  • Odpowiedz
@albertbranka: ona ma stare zdjęcie z 2015 roku na fb , piszemy czasem od 2017 roku , poznałem ja i uczyliśmy się tańczyć do poloneza na zakończenie roku szkolnego przez 2 tyg jak pisałem o zdj kiedyś to jakoś zmieniała temat czy co
  • Odpowiedz
@edipunk88: A co mogło się jej przytrafić między 16. a 19. rokiem życia? Co najwyżej c---i i tyłek jej urosły, jeśli nie miała jakiegoś wypadku. Mireczku, weź k---a logicznie pomyśl, tak ci ten polonez w głowie zawrócił, że zapomniałeś, co na biologii mieliście?
  • Odpowiedz
@edipunk88: Aj tam, nie p-----l, tylko się z nią umów. Na pewno nie pożałujesz. Poruchać możesz byle co, a żeby pogadać z sensem to jest ciężko znaleźć naprawdę fajnego rozmówcę. Z czasem możesz to naprawdę docenić.
  • Odpowiedz