Aktywne Wpisy

SynMichaua +337
Wow! NFZ zaczyna rozsyłać SMSy z przypomnieniem o wizycie i prośbie o odwołanie jej jeśli nie będzie się mogło przyjść.
To takie proste rozwiązanie, a może mieć realny wpływ na kolejki.
Jeszcze opłaty za nieodwołalne wizyty i w tej dziedzinie będzie XXI wiek.
#nfz #zdrowie #medycyna #dobrazmiana #programowanie
To takie proste rozwiązanie, a może mieć realny wpływ na kolejki.
Jeszcze opłaty za nieodwołalne wizyty i w tej dziedzinie będzie XXI wiek.
#nfz #zdrowie #medycyna #dobrazmiana #programowanie
źródło: IMG_3641
Pobierz
LateBloomer_ +43

to prawda ale faceci tez ;) o ile nie trafisz na jakiegos p----a ktory mysli tylko o pussi i niczym innym..
Powyżej pewnego wieku chce się związku, miłości, ciepła.
Faceci uczeni są od małego aby nie pokazywać emocji dlatego zawsze się wydaje że prawie nic nie czują.
@Sylwestrowiczka12: Bo nie bawię się już w związki "do końca życia". Pobędziemy razem jeszcze tyle ile to będzie miało sens (niedługo się wprowadza). Póki co jestem szczęśliwy, a ją traktuję dobrze i też jest szczęśliwa.
@Sylwestrowiczka12: No zgadza się. Takiej która nie daje byle komu. Kulturalne FWB z wartościową osobą nikogo by dla mnie nie skreśliło. Kobiety też mają swoje potrzeby i wszystko sprowadza się do tego "jak je spełniają", a nie "czy je spełniają".
Tfu na ciebie
@Glutt: Mówisz to tak jakby to było naturalne, a wydaje mi się, że wiele osób, tak jak ja, woli mieć w trakcie FWB wyłączność na siebie. To po prostu taka luźniejsza wersja związku, bez deklaracji, a nie licencja na poligamię.