Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sylwestrowiczka12: my ? ja pisze o sobie dzieciaku. Jestem starszym facetem i bajki o dziewicach niepokalanych zostawiam 20letnim stulejarzom, którzy na samą myśl o rozmowie z kobietą sikaja w majtki.
Powyżej pewnego wieku chce się związku, miłości, ciepła.
  • Odpowiedz
i co z tym robisz? czemu nie chcesz jej na stałe?

@Sylwestrowiczka12: Bo nie bawię się już w związki "do końca życia". Pobędziemy razem jeszcze tyle ile to będzie miało sens (niedługo się wprowadza). Póki co jestem szczęśliwy, a ją traktuję dobrze i też jest szczęśliwa.
  • Odpowiedz
ale przecież wy nie chcielibyście takiej co się rucha bez zobowiązań i się raczej w niej nie zakochacie. do związku to szukacie porządnej która nie daje byle komu

@Sylwestrowiczka12: No zgadza się. Takiej która nie daje byle komu. Kulturalne FWB z wartościową osobą nikogo by dla mnie nie skreśliło. Kobiety też mają swoje potrzeby i wszystko sprowadza się do tego "jak je spełniają", a nie "czy je spełniają".
  • Odpowiedz
@Sylwestrowiczka12: FWB nie jest złe. Sam takie coś miałem. Koleżanka z którą można pogadać pójść do kina czy na imprezę plus sprawianie sobie przyjemności. Wiadomo kiedy to trwało oboje chodziliśmy na randki i poznawaliśmy innych żeby stworzyć związek. Bez zazdrości bez zobowiązań tylko przyjemne spędzanie razem czasu.
  • Odpowiedz
Wiadomo kiedy to trwało oboje chodziliśmy na randki i poznawaliśmy innych żeby stworzyć związek.

@Glutt: Mówisz to tak jakby to było naturalne, a wydaje mi się, że wiele osób, tak jak ja, woli mieć w trakcie FWB wyłączność na siebie. To po prostu taka luźniejsza wersja związku, bez deklaracji, a nie licencja na poligamię.
  • Odpowiedz
@Yukio_Mishima: To nie był sposób na zdradę. Więc nie było poligamii tylko zasada jak nie mam nikogo to dlaczego nie przecież jesteśmy dorośli. Mieliśmy wspólnych znajomych więc większość spotkań była bez tego. To nie było tak że codziennie było łóżko. Czasem raz na tydzień innym razem rzadziej wszystko przez ok 3 lata.
  • Odpowiedz