Aktywne Wpisy
W związku z dużym zainteresowaniem i wieloma prośbami pod moim dzisiejszym wpisem xD kontynuuję temat pewnej wesołej grupy na FB o związkach mieszanych.
Subiektywny wybór wypowiedzi hipergamicznych p0lek. Zapraszam do nitki 🧵👇🤡🧕👇🧵
#logikaniebieskichpaskow #bekazrozowychpaskow #facebookcontent #p0lka #bekazpodludzi #mokebiary
Subiektywny wybór wypowiedzi hipergamicznych p0lek. Zapraszam do nitki 🧵👇🤡🧕👇🧵
#logikaniebieskichpaskow #bekazrozowychpaskow #facebookcontent #p0lka #bekazpodludzi #mokebiary
TwojHimars +125
Pierwszy raz widzę by ktoś inteligentny i wykształcony - lekarz medycyny, publicznie i ostentacyjnie spuścił swój dyplom w kiblu xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi
#bekazlewactwa #bekazpodludzi
Orlen Warsaw Marathon 2019
Na początku zaznaczę, że znowu zawaliłem temat stref startowych bo wystartowałem za zającem na 4h. Musze nad tym popracować :). Mimo to udało mi się dogonić grupę na 3:45 i na 34km postanowiłem ich wyprzedzić :). Bieg taktycznie rozegrałem idealnie. Od 16km żele co 8km, żadnego punktu z wodą nie ominąłem, a w międzyczasie tankowałem izo i wcinałem dextro. Szedłem jak maszyna, ani razu nie przeszedłem w marsz. Dopiero na 40km dopadł mnie mini mini kryzys, ale już widziałem stadion więc zebrałem się do kupy i na ostatnim kilometrze przyspieszyłem na maxa.
Jak na debiut w maratonie jestem mega zadowolony z czasu i z formy w jakiej ukończyłem bieg :). Jest z czego poprawiać życiówkę bo zapas delikatny był :)
Gratuluję wszystkim uczestnikom #orlenwarsawmarathon
Statystyki:
Dystans: 42.20 km
Wertykalnie: 259m(↑127m/↓132m)
Czas: ◷03:41:49
Średnie tempo: 5:15 min/km
Średnia prędkość: 11,42 km/h
Kalorie: 3674 kcal
Średni puls: ❤163bpm
Maksymalny puls: ❤180bpm
#sztafeta #ruszmirko