Wpis z mikrobloga

Pytacie mnie jak widzę dzisiejsze mecze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie interesuje mnie walka o grupę spadkową więc olewam bo tam będą takie wałki o których nawet filozofowie nie śnili.

Cracovia-Lechia Gdańsk - to będzie chyba jedyny mecz który nie jest ustawiony. Cracovia chce gonić Piasta. Lechia chce uciec Legii. Myślę że Lechia patrząc na ich zajebistą formę w końcu się potknie bo ile można wygrywać strzelając raz na bramkę.
Lech Poznań-Jagiellonia Białystok - brak VARu to będą się działy cuda, wszystko będzie zależało do tego jak inne mecze będą się toczyć, jeśli Amica będzie w grupie spadkowej to na pewno zobaczymy pomocną dłoń. Jaga wie że nie może przegrać więc mogą się umówić na remis ale Legia może im popsuć plany.
Legia Warszawa-Pogoń Szczecin - do przerwy remis a potem się zobaczy jak inne mecze, jak Lechia nie wygra to Legia pomoże Pogoni i jeśli Lech bedzie remisował to Legia odwdzięczy się remisem w zamian za 3 pkt w grupie mistrzowskiej.
Zagłębie Lubin-Wisła Kraków - największy wałek widze tu, Zagłębie samo się do Wisły zgłosiło że da im 3 pkt by sobie na spokojnie awansowali ale potem 3 pkt w grupie mistrzowskiej mają im oddać. Lepsze 3 pkt w garści niż 0 czy 1. Można podjąc ryzyko i zagrać o 4-6 pkt ale po co?

#pilkanozna #ekstraklasa #legia #lechia #wislakrakow #lechpoznan #jagiellonia #pogonszczecin #zaglebielubin #cracovia
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach