Aktywne Wpisy
g0blacK +717
Wesele w Krzywuchowych Moczarach tak epickie, że sam Andrzej Sapkowski przyszedł zrobić fotki Babie Wodnej #imprezyelblag #wiedzmin #wesele #heheszki
mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kiedyś na weselu poznałam faceta, trochę starszego ode mnie. Wydawało mi się wtedy, że różnica wieku jest spora i w ogóle ja byłam jeszcze niedojrzała miałam siano w głowie, głupia nastolatka. Byłam wtedy zakochana w jakimś koledze z klasy. Skończyło się tak, że ten kolega z wesela był zainteresowany, nawet wymieniliśmy się IG, ale ostatecznie na tym stanęło, wyraźnie dałam mu do zrozumienia, że nie jestem zainteresowana i chyba zrobiłam to trochę w nieumiejętny sposób jak też przystało na młodą pannę. No i gdy minęło już sporo czasu, to okazało się, że w sumie ja trochę dojrzałam, obserwuję go nadal i żałuję, że wtedy tak wyszło, bo to jest świetny facet, ambitny, inteligenty, dobrze wygląda, ma powodzenie. Ale jak ma się w głowie kogoś innego, to wiecie jak jest, nie chcesz nawet słyszeć o innych, a tym bardziej jak ma się 16/17 lat. On też zna moją rodzinę, sporo swego pomógł mojemu ojcu, ze względu na swoją profesję. Próbowałam ostatnio nawet polubić mu relację na IG - myślałam, że może się odezwie, napisze - ale zero reakcji z jego strony. Jak mijałam go dwa tygodnie temu na mieście to nawet nie powiedział mi cześć, nie wiem czy mnie nie poznał czy po prostu ma wywalone. Rozumiem, że tu już nie mam raczej na co liczyć?
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
─
Kiedyś na weselu poznałam faceta, trochę starszego ode mnie. Wydawało mi się wtedy, że różnica wieku jest spora i w ogóle ja byłam jeszcze niedojrzała miałam siano w głowie, głupia nastolatka. Byłam wtedy zakochana w jakimś koledze z klasy. Skończyło się tak, że ten kolega z wesela był zainteresowany, nawet wymieniliśmy się IG, ale ostatecznie na tym stanęło, wyraźnie dałam mu do zrozumienia, że nie jestem zainteresowana i chyba zrobiłam to trochę w nieumiejętny sposób jak też przystało na młodą pannę. No i gdy minęło już sporo czasu, to okazało się, że w sumie ja trochę dojrzałam, obserwuję go nadal i żałuję, że wtedy tak wyszło, bo to jest świetny facet, ambitny, inteligenty, dobrze wygląda, ma powodzenie. Ale jak ma się w głowie kogoś innego, to wiecie jak jest, nie chcesz nawet słyszeć o innych, a tym bardziej jak ma się 16/17 lat. On też zna moją rodzinę, sporo swego pomógł mojemu ojcu, ze względu na swoją profesję. Próbowałam ostatnio nawet polubić mu relację na IG - myślałam, że może się odezwie, napisze - ale zero reakcji z jego strony. Jak mijałam go dwa tygodnie temu na mieście to nawet nie powiedział mi cześć, nie wiem czy mnie nie poznał czy po prostu ma wywalone. Rozumiem, że tu już nie mam raczej na co liczyć?
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
─
#nintendoswitch
Gościu informuje o nowym homebrew na różne konsole, sam pisze własne homebrew, zachęca ludzi do kupowania oryginałów, a nintendo nie mając do czego się #!$%@?ć nałożyło mu ręcznie roszczenia na film za 3 sekundy gameplayu z Mario 64 wykorzystując tym samym narzędzia do ochrony własności intelektualnej niezgodnie z ich przeznaczeniem do wprowadzania cenzury bo tak im wygodnie...
I ty jeszcze temu przyklaskujesz? (-
@Kryspin013: ¯\_(ツ)_/¯
@goomba-pl: To nie prowadź. Wiedz tylko, że pisząc takie głupoty mocno mijasz się z
@bluntx: Już się znalazł, a nawet kilku. Niestety ich epicka zemsta za Goombowe zwalczanie piractwa nie wypaliła. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@goomba-pl: I kto tu ma syndrom oblężonej twierdzy xDDD
Btw znowu to robisz więc znowu o tym wspomnę. Trochę śmieszne, że utożsamiasz się z rigczem i kupowaniem oryginalnych gier (wow - jakby prawie wszyscy tego tutaj nie robili?) a jednocześnie kupujesz gierki w złodziejskim sklepie G2A.
@Kryspin013: (-‸ლ)
Ehh, mam nadzieję, że kiedyś wyrośniesz z tego gimbo myślenia i ogarniesz, że o wiele lepsze i skuteczniejsze jest zwykłe zachęcanie ludzi do kupowania oryginałów oraz nie traktowania ich jak idiotów niż zniechęcania ich do piractwa, wyzywania ichi traktowania ich jak złodziei nawet jeśli nic nie kradną (i to biorąc pod uwagę twoją nagiętą definicję kradzieży).
Sam kurde jesteś niejednoznacznienie w tym co robisz i potrafisz plusować wpisy gdzie ludzie wprost piszą, że mają piracki rom z neta ale wystarczy, że się tobie podlizali, więc wszystko jest spoko. Nagle już takich osób nie wyzywasz od kretynów, cebuli złodzieji i co tam jeszcze się
Komentarz usunięty przez moderatora
W tym nie ma nic dziwnego. Akurat tak wszyscy robią.
W
@Kryspin013: Polityka i wola wielkich korporacji czasem zmienia sie z dnia na dzien. I to wlasnie mnie dziwi najbardziej w zachowaniu @goomba-pl bo przeciez podstawe do przypi*** sie do niego Nintendo mialoby duzo mocniejsza niz w przypadku MVG.
@piwniczak: Może jeszcze nikt go nie zgłosił. Nie chce mi się sprawdzać ale ciekawe jakby N się zachowało jakby podesłać im te komentarze gdzie goomba jednocześnie wykorzystując wizerunek i nazwę "goomba" do reklamowania własnej działalności wyzywa użytkowników jak gdyby nigdy nic od debili albo wyraźnie klnie w ich stronę xD Nie wiem na ile
Przecież to ma efekt zupełnie odwrotny od zamierzonego... Dobrze napisałeś, lepiej zachęcać do oryginałów, niż zniechęcać do piratów. Niestety nie każdy to rozumie ¯_(ツ)_/¯
A zmiany awatara już nie skomentuję, przecież to śmieszne :D Nazwę DG też zmienisz, o ile pod taką