@zartos: Pan Bóg wspiera swoich dobrych ewangelizatorów poprzez mobilizowanie swoich wyznawców do regularnych wpłat (mobilizowaniem tym zajmuje się Duch Święty w formie natchnienia).
@zartos: każdy moze myslec o nim co chce, ja tylko mówie o tym ze Ci kórzy go nie lubią nie powinni mieć bólu dupy o to ze na patronite ktos chce mu placić, bo to nie są ich pieniądze.
@zartos ale co tu mieć ból dupska? Nie moja bajka, więc widziałem kolesia może z raz w jakimś 30s filmiku, ale skoro on dostaje tyle hajsu od młodych a inni "z branży" nawet połowy tego nie, to chyba znaczy że coś robi lepiej / inaczej?
Dominikanin o. Adam Szustak wraz z ekipą zapaleńców tworzy filmy o charakterze ewangelizacyjnym, organizuje różne eventy, pisze książki i nagrywa płyty, bierze udział w rekolekcjach, etc., a na Patronite ma takie poparcie jak na obrazku. Ludzie wpłacają mu hajs żeby mógł kupować nowy sprzęt i jeździć po świecie i nauczać. Ma super podejście, rzesza ludzi go słucha i takie są efekty jego pracy. Mam nadzieję, że pomogłam ( ͡
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
#heheszki #bekazateistow #katolicyzm
@farmaceut: @koxiak:
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@farmaceut
@Andi128
Dominikanin o. Adam Szustak wraz z ekipą zapaleńców tworzy filmy o charakterze ewangelizacyjnym, organizuje różne eventy, pisze książki i nagrywa płyty, bierze udział w rekolekcjach, etc., a na Patronite ma takie poparcie jak na obrazku. Ludzie wpłacają mu hajs żeby mógł kupować nowy sprzęt i jeździć po świecie i nauczać.
Ma super podejście, rzesza ludzi go słucha i takie są efekty jego pracy.
Mam nadzieję, że pomogłam ( ͡
@Antonin: xD
lepsze są przyziemne przyczyny
zbieram na dom i samochód dla moich dzieciaczków :D
#!$%@? ci do tego komu ludzie dają swoje pieniądze