Wpis z mikrobloga

Co tam znowu #allegro zmienia w opcjach sprzedaży ? pojawia się błąd przy wyborze odbioru osobistego i nie da się tej opcji wybrać
Została tylko opcja "Odbiór osobisty w punkcie sprzedawcy " ale ja nie mam punku sprzedaży, sprzedaję coś raz na kilka miesięcy, czy oni już w ogóle chcą się pozbyć sprzedawców prywatnych, nie dość że prowizje są absurdalne to co raz to wprowadzają jakieś utrudnienia, niby można sprzedawać na #olx - ale tam jest coraz większy bałagan.
Fot-x - Co tam znowu #allegro zmienia w opcjach sprzedaży ? pojawia się błąd przy wyb...

źródło: comment_ciW54oQXNWYXD91AzGhOJON86QkFF7aE.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trixx_420: Ale ja nie mam sklepu gdzie siedzę i czekam na klienta :) sprzedaję coś raz na kilka miesięcy i nie podam adresu domowego ogólnodostępnego, jak ktoś kupi to niech zna mój adres, ale po co mają go znać wszyscy zaglądający do oferty? chyba że wpiszę tam adres pobliskiego pubu w którym się ewentualnie umówię na odbiór
  • Odpowiedz
@Fot-x: możesz wpisać adres innego miejsca (wystarczy sama miejscowość), w którym będziesz spotykał się z Klientami w celu przekazania towaru. Ujednolicamy tę metodę dostawy, bo wiemy, że dla wielu klientów dotychczasowy wariant był mylący.
  • Odpowiedz