Wpis z mikrobloga

Byliśmy na Auto Nostalgii. Z tej okazji wrzucam Wam tutaj kila zdjęć, reszta dostępna w tym wpisie: https://motopodprad.pl/auto-nostalgia-2019-fotorelacja/ na naszej stronie :)

Jeżeli ktoś ma ochotę się wybrać i obejrzeć całą wystawę na żywo to macie jeszcze szansę! Auto Nostalgia trwa do jutra do godziny 17:00. Hala Global Expo (ex. FSO) przy Modlińskiej w #warszawa

#motopodprad <-- tag naszej redakcji piszącej o samochodach - zapraszam do obserwowania jeżeli lubicie poczytać czasami coś o autach :)

@AutoNostalgia #autonostalgia #motoryzacja #samochody
ArekJ - Byliśmy na Auto Nostalgii. Z tej okazji wrzucam Wam tutaj kila zdjęć, reszta ...

źródło: comment_dR4aYXj41I5sy2Oji29DlPGGp3cmk79q.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Invisible22: zróbcie sobie zdjęcie w PRLowskim salonie. Nie robiłem jego zdjęcia bo jak byłem to było full ludzi, ale jest mniej więcej na środku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mato: zależy czego oczekujesz. Jak chcesz zawiesić oko na autach, niektórych rzadko spotykanych, to warto.
Jak chcesz pobiegać z aparatem i robić zdjęcia to tak średnio - duży ścisk, auta w większości przodem ustawione do taśm i ciężko coś dobrego zrobić.
Jak chcesz zjeść coś smacznego to po drugiej stronie hali były dzisiaj jakieś targi żywności ( ͡° ͜ʖ ͡°) może jutro też będą. Świetne pierogi
  • Odpowiedz
@Mato: Jak ktoś mieszka blisko to całkiem fajna sprawa, ja telepałem się Wrocławia i jestem trochę zawiedziony, szczególnie wielkością wystawy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@efceka: tak się składa że całkiem blisko bym miał się chyba dam spokój i przejade się w maju na te targi
  • Odpowiedz
@Mato: No show w Nadarzynie będzie dużo większe ( choć niestety nasycone k---a mercedesami W124, W126 R107 i innymi pospolitościami). I b--ń boże nie wierz w ich zapewnienia, że będzie 1500 pojazdów. W zeszłym roku miało być 1000 a w sobotę rano szacując po ilości wykonanych zdjęć i mniej więcej ilości samochodów które ominąłem nie robiąc zdjęć było ich łącznie jakieś 350-400 xD To i tak lepiej niż ok. 150
  • Odpowiedz