Wpis z mikrobloga

@Magdalie: no bo może nie ma wyboru? to jest jego jedyna szansa na współżycie? też chce poczuć co to jest ten cały segz o którym się wszędzie mówi? nie pomyślałaś o tym? gdzie jest ta wasza mityczna, kobieca empatia?

"co musi być nie tak z facetem..." no tak, najprościej wszystko zrzucić na jedną, najbardzieju porzywdzoną w tym wszystkim osobe. w końcu zero jedynkowe myślenie jest najlepsze, co nie? bo to
  • Odpowiedz
@Mystoo: Już? Ulżyło ci?
Właśnie nawiązując do tej kobiecej empatii, to naprawdę - jak bardzo spaczony musi być facet, że żadna kobieta go nie chce? Jak podły musi być, jak psychiczny albo jak zakompleksiony i dziwny?
  • Odpowiedz
@Magdalie: coooo? czekaj, bo nie jestem pewny czy na pewno zrozumiałem to co ty właśnie napisałaś. więc sugerujesz, że facet musi być jakimś chorym psycholem, toxicem i tyranem żeby żadna dziewczyna go nie chciała?! sugerujesz, że kobiety biorą "mniej atrakcyjnych" facetów "z litości"? trollujesz prawda? rozwiń to co właśnie napisałaś, bo nie moge uwierzyć w to co właśnie przeczytałem.
  • Odpowiedz
Ciekawe jakie to uczucie, kiedy żadna nie chce się z tobą przespać, nawet za darmo.

@Magdalie: > Sugerowanie, że na dziwki chodzą tylko jakieś odpady genetyczne, które nie mają szansy poruchać za darmo XDD Jak komuś chodzi o zabawę, o spełnienie jakiejś fantazji, albo po prostu o zaspokojenie popędu seksualnego bez większego wysiłku i użerania się z księżniczkami, to dziwki są najlepszą opcją. Poza tym dziwki, zwłaszcza te z wyższej
  • Odpowiedz
@Kosancz: Już sam fakt, że za s--s trzeba płacić i za spełnienie fantazji także jest dla mnie czymś kompletnie niepojętym.
Jak ktoś nie jest odpadem genetycznym, s---------ą to na dziwki chodzić nie musi i z księżniczkami użerać też się nie musi. Nie rozumiem stękania na księżniczki...No k---a, jak chciałeś mieć księżniczkę to do kogo masz pretensje? Chciałeś ładną, jej głupota i księżniczkowatość nie przeszkadzała wcześniej?
@Mystoo: Musi być
  • Odpowiedz
..No k---a, jak chciałeś mieć księżniczkę to do kogo masz pretensje? Chciałeś ładną, jej głupota i księżniczkowatość nie przeszkadzała wcześniej?

@Magdalie: No przecież logiczne, że chodziło mi o te słynne księżniczki z tindera i o ons, a nie o związek z taką panną

Jak ktoś nie jest odpadem genetycznym, s---------ą to na dziwki chodzić nie
  • Odpowiedz
Już sam fakt, że za s--s trzeba płacić i za spełnienie fantazji także jest dla mnie czymś kompletnie niepojętym.

@Magdalie: nie pojmujesz tego, bo jesteś kobietom i na skinienie palca masz zaraz tabun napalonych spermiarzy gotowycch się za ciebie wziąźć, faceci nie mają tak kolorowo.
gdybyś wiedziała jak wygląda demografia w polsce to by ten twój uroczy obraz świata i związków nie miał racji bytu. szacuje się, że w pokoleniu
  • Odpowiedz
@Kosancz: Pewnie dlatego, że nigdy nie musiałam korzystać z dziwek. I nie próbuj mi wmawiać, że taki Dan Blzerian otacza się dziwkami za 200 zł z roxy. No nie żartuj sobie.
Porównanie równie wartościowe, co argument "rzucam studia będę jak Cukerbierg" tylko że jeden rzuca jedną z ligowych uczelni, a drugi Państwową Wyższą Szkołę Robienia Hałasu w Kózkach.
  • Odpowiedz
@Mystoo: To nie taka całkiem fałszywa wizja świata. Nie każdy, kto nie może znaleźć kogoś do związku jest odpadem genetycznym albo psycholem, ale jak ktoś ma TYLKO doświadczenia z dziwkami, to jest z nim coś mocno nie tak.
  • Odpowiedz
I nie próbuj mi wmawiać, że taki Dan Blzerian otacza się dziwkami za 200 zł z roxy. No nie żartuj sobie.

@Magdalie: Nawet czegoś takiego nie zasugerowałem, to tylko twoje urojenia. Swoją drogą, jakie to ma znaczenie? XDD D----a to d----a, nie ważne czy za 200, czy za 2000. Piszesz o samym fakcie korzystania z usług prostututek, a nie o tym na jakim są poziomie, więc nie odwracaj kota ogonem.
K.....z - > I nie próbuj mi wmawiać, że taki Dan Blzerian otacza się dziwkami za 200 ...

źródło: comment_wlccoRL5F5GReypWUFvY9M2Va2FR3U00.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Magdalie: ile trzeba mieć w sobie jadu, żeby ludzi, ktorzy nie mają powodzenia (chociażby przez niską atrakcyjność) nazywać spaczonymi, psychicznymi i zakompleksionymi? nikim tak nie gardzę jak ludzmi twojego pokroju
  • Odpowiedz
@Magdalie: „jak bardzo spaczony musi być facet, że żadna kobieta go nie chce? Jak podły musi być, jak psychiczny albo jak zakompleksiony i dziwny?”
Dziewczyna nieważne jak spaczona zakompleksiona i dziwna jest to zawsze znajdzie się spermiarz który będzie chciał taką wyurchać, a nawet dla niektórych to plus... To chyba ta dyskryminacja pozytywna..
  • Odpowiedz