Wpis z mikrobloga

Mirabelki i Mireczki, pijcie ze mno kompot! ( ͡ ͜ʖ ͡)

A z jakiej okazji zapytacie?

Jeśli stoicie to lepiej usiądźcie, a jak siedzicie to trzymajcie się mocno bo nie uwierzycie jak szybko ten czas leci...

Dokładnie dzisiaj mija 10 lat od akcji ucięcia sobie nogi w celach atencyjnych!( ͡° ͜ʖ ͡°) #jodachorujealesmieszkuje #jodawracadozdrowia

Ach, ile się w tym czasie wydarzyło! Dzięki Waszemu wsparciu uzbierałem pieniądze na nową nóżkę, zacząłem (po raz trzeci) i skończyłem (po raz pierwszy) studia, zacząłem pierwszą pracę (aktualnie siedzę już w czwartej), poznałem na Wykopie koleżankę, która stała się dziewczyną, narzeczoną, a w sierpniu 2023 również Żoną, odwiedziłem kilkanaście krajów, zwiedziłem kilkadziesiąt miast. Zacząłem po prostu żyć jak normalny człowiek...

A to wszystko dzięki punktowi pierwszemu czyli Wam! Wy byliście początkiem wielkich zmian w moim życiu. Decyzję o amputacji podjąłem bez żadnych, konkretnych środków na protezę ale już po 2 tygodniach od zabiegu wiedziałem, że mam jeden problem z głowy, który zdecydowanie pomógł w realizacji wszystkich kolejnych!

Poniżej wrzucam kilka linków z całej akcji:

Pierwszy wpis z grudnia 2014

Pierwszy z trzech wpisów opisujących moją historię choroby

Drugi wpis opisujący historię choroby

Trzeci wpis opisujący historię choroby

Wpis dodany na chwilę przed amputacją

A tutaj już po

Wykop z prośbą o pomoc w zebraniu pieniędzy na protezę. @TheMan nie zapominam, że Ty to zapoczątkowałeś!

Kolejna aktualizacja ze szpitala

Zaksięgowanie pierwszych wpłat na koncie fundacji i moje niedowierzanie

Nudziłem się w tym szpitalu... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W końcu w domu!

Piękny obrazek wykonany przez @bolimienoga

Genialny komiks wykonany przez @grodd_belham

Akcja ze Świętej Pamięci @gnida84 i kartą SIM dla niego , która trafiła na joemonstera

3 lata od czasu jak @matka_wszystkich_psow wykopała sobie męża na Wykopie btw - na obrączkach (oczywiście zrobionych przez @darkinvaider) mamy logo Mikrobloga i datę tej pierwszej wiadomości (screen w komentarzu) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cudowne to były lata, nie zapomnę ich nigdy! Mam nadzieję, że Wy również! ( ͡ ͜ʖ ͡)

Na rocznicę dostałem od Żony ( @matka_wszystkich_psow ) tort więc częstujcie się smiało, starczy dla każdego! ()

#jodachorujealesmieszkuje #jodawracadozdrowia #atencyjnykikut
MiszczJoda - Mirabelki i Mireczki, pijcie ze mno kompot! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

A z jakiej oka...

źródło: 20250119_125717

Pobierz
  • 164
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach