Aktywne Wpisy

1-2-3 +15
#savoirvivre
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
źródło: zdj
Pobierz
MosleyOswald +128
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Kochać Encre Noire i mieć wersję 78% z marca 2013r. oraz z lutego 2016r. to jest coś 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Jeszcze raz dziękuję @mdmicky92 :)
#perfumy #bojowkaencrenoire
źródło: comment_sVqsRKJ3u0b5mSJks75Wydtlt79dQqex.jpg
PobierzKolor soku inny niż nowe wypust jak coś.
@zolwixx stara wersja w moim odczuciu bardziej mokra, bagienna, oleista. Kolor soku szaro-niebieski. Nowe mają kolor moczu.
98% trzyma krócej.
Sport jest spoko, ale dla mnie tylko jedna "prawilna" wersja jest EN :D
To musisz przetestować, bo jeśli lubisz EN, to jest to jest to fajna wersja na ciepłe dni :)
Sport jest fajny ale extreme to DNA pierwowzoru nie ma i traktuję to jako oddzielny zapach.
@dradziak: dej mnie trochę tej starej, bo pamiętam była ciekawa, a teraz to tylko takie tam pyliste drewienko, zero grobowego mroku. (╯︵╰,)
Gdybym tylko miał całą flaszkę, a tu 1/3 (╥﹏╥)
Żeby tylko kazde drzewo miało takie same słoje....mokry sen stolarza-meblarza xD
@muniek_stachu
Była, była :)
źródło: comment_PWyUkDbkk8JsmnKkMXnkJOjwNGUVhC58.jpg
PobierzCzyżby starsza wersja EN?
Bo widzę głębsze wytłoczenie w korku (mam taką teorię, że poszczególne batche różnią się też głębokością wytłoczenia napisu :D).