Aktywne Wpisy
milmigu +10
#tinder #badoo #seks
Po zakończeniu wieloletniego związku z niedojrzałym emocjonalnie facetem, uzależnionym od gier postanowiłam zaszaleć na tinderze. Nie planowałam, że tak to będzie wyglądać, ale właśnie zaliczyłam ruchanie życia, nie wiedząc, ile dotychczas mnie ominęło. Bezwstydnie po X latach bycia zaszczutą dziewczynką ze wsi pozwoliłam sobie na serie orgazmów.
Facet 9 lat starszy. Ja pierwsza do niego zagadałam, że ma "cute loczki". Zmieniliśmy komunikator, później gadaliśmy przez telefon ponad 3h. Typ
Po zakończeniu wieloletniego związku z niedojrzałym emocjonalnie facetem, uzależnionym od gier postanowiłam zaszaleć na tinderze. Nie planowałam, że tak to będzie wyglądać, ale właśnie zaliczyłam ruchanie życia, nie wiedząc, ile dotychczas mnie ominęło. Bezwstydnie po X latach bycia zaszczutą dziewczynką ze wsi pozwoliłam sobie na serie orgazmów.
Facet 9 lat starszy. Ja pierwsza do niego zagadałam, że ma "cute loczki". Zmieniliśmy komunikator, później gadaliśmy przez telefon ponad 3h. Typ
Sloneczko +180
#prawo #prawopracy #kodekspracy #praca #heheszki #truestory #coolstory Zaplusuj ten wpis a za miesiac zawołam Cię do wyroku sądu w sprawie w której pracownik powiedział do pracodawcy "Wyp*erdalam z tej firmy" i pracodawca uznał to za wypowiedzenie umowy o pracę, rozpoczął bieg okresu wypowiedzenia, wyrejestrował pracownika z ZUS a pracownik podważa zasadność działań ze strony pracodawcy. Zapraszam tez do wziecia udziału w ankiecie. Ponizej znajduje sie opis całej sprawy.
1. Pracownik zatrudniony w
1. Pracownik zatrudniony w
Kto wygra
- Pracownik 27.4% (181)
- Pracodawca 72.6% (480)
Teraz niedawno znowu mnie o to poprosiła, ale tym razem odmówiłem argumentując to tym, że po pracy mam od razu studia więc elo. Głupio mi było odmówić bo teorytycznie nie byłby to taki wielki problem aby po drodze kupować te soczewki. Z drugiej strony co ja mam może jeszcze jej spożywcze robic i przywozić do pracy? xD
Co o tym myślicie? Powinienem był jej kupować co miesiąc regularnie czy się nie dawać? Bo wiecie, jak byłem gówniarzem to mnie wszędzie wysyłali na zakupy, czasem to aż 4x w ciągu godziny i mam przez to jakiś głupi kompleks wykorzystywania
Komentarz usunięty przez moderatora
W salonie "moje" soczewki - 100zł, w necie -55zł za opakowanie :)
Chyba,że wykupujesz jej jakieś specjalne.
Ale to taki off-top.