Aktywne Wpisy
MarekKucharz +120
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

Vegasik69 +50
źródło: 1000017450
Pobierz

Teraz w rodzinie masz 2 wyrobników w kołchozie
Nawet gdyby nagle zrobiło się u nas mieszkaniowe eldorado to wymyślisz zaraz inny powód dlaczego ludzie wciąż nie mają dzieci
@ButtHurtAlert: tak jestem boomerem, ale jak słysze takie teksty to mi ręce opadają. No nie pojedziesz do Egiptu 3 razy w roku, no kawy w starbaksie przed praca nie kupisz, no nie weźmiesz tygodnia urlopu żeby ograć najnowszą gierkę, no nie będziesz wpieprzał sushi 5 razy w tygodniu na obiad, i co się stanie? Tak nie mieliśmy w dzieciństwie i naszej
Zajęło mi to dosłownie dwie minuty, ale wiadomo, lepiej chłopskim rozumem powiedzieć że nie ma badań zamiast sprawdzić
https://scholar.google.com/scholar?hl=pl&as_sdt=0%2C5&q=birth+rate+and+housing&btnG=#d=gs_qabs&t=1737547575559&u=%23p%3DZ3v9m-bIK4oJ
https://scholar.google.com/scholar?hl=pl&as_sdt=0%2C5&q=birth+rate+and+housing&btnG=#d=gs_qabs&t=1737547637193&u=%23p%3DshITFQW0EiAJ
To są wymysły boomera, w ten sposób tworzycie konflikty międzypokoleniowe.
Wiesz czego ja chce i moi znajomi? Braku stresu że zostanie znowu podniesiony czynsz, że kaucja zostanie zabrana za byle duperele, że nagle się okaże że sprzedali mieszkanie i znowu po roku muszę
@ButtHurtAlert: a ty myślisz że ja w wieku 25 to już się na swoim