Wpis z mikrobloga

Badania zdrowotne na wat to typowa obiegowka? I czy jeżeli tak, to muszę czekać na swoją kolejkę czy wchodzę bez?
#wat
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@myflower: Strasznie dużo p---------a się żeby do tych lekarzy się dostać bo jest ich chyba z 9 np. kardiolog, psychiatra czy okulista, bo dużo ludzi z wot jest, a po 2 ci specjaliści przyjmują w określonych godzinach i to zazwyczaj krótko. Mnie to kosztowało (cała procedura badań lekarskich włącznie z orzeczeniem) 4 wyjazdy do Lublina. Rzadko się udaje skończyć w ciągu 2 dni
  • Odpowiedz
@Stary_swider: Nawet nie przypuszczałem że aż tak p--------e będzie z tymi badaniami. W moim przypadku to mam sporo kilometrów do Łodzi to czuję że się nieźle n--------m ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A ogólnie to bardzo trzepią na tych badaniach?
  • Odpowiedz
  • 0
@myflower: Na badania krwi, rtg czy ekg nie ma się wpływu za bardzo, ale np neurolog czy internista podbiłmi obiegowke w 2 minuty. Jak nie masz problemów ze zdrowiem to badają aby szybciej.
  • Odpowiedz
@MatexN: @Stary_swider: a np jakbym miał białe krwinki troszeczkę poniżej normy to zalicza się jako zdolny czy nie, wiecie może?
I słyszałem jeszcze od kolegi który rok temu szedł że mogą się do zębów p-------c
  • Odpowiedz
@myflower: Zęby to sobie porobiłem co się dało przed wizytą tam. A co do białych krwinek jakieś grupy watowskie i się spytać tam, bo może to oleją bo teraz dużo więcej miejsc jest i chętnych chyba też jakoś mega dużo nie ma co widać po progach
  • Odpowiedz
  • 0
@myflower: Jak masz zęba do leczenia to cię odeślą żebyś go wyleczył i przyszedł jeszcze raz. Z resztą moja wizyta u dentysty trwała chyba z 2 minuty xD A co do badań to musiałbyś mieć rzeczywiście ponad normę dużo żeby ci nie dali zdolności. U tych wszystkich lekarzy jak sam nie powiesz że masz jakies choroby to nikt się nie będzie aż tak bardzo dopytywał o nie
  • Odpowiedz