Aktywne Wpisy

turbo7 +151
Hot dog za 16 zł, ale s-----l pyszny był
źródło: 20251212_142545
Pobierz
nicspecjalnego +436
Ktoś powinien wreszcie wziąć się za konkursy organizowane dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym, zanim dojdzie do prawdziwego nieszczęścia.
Otóż jakiś czas temu, mój syn wrócił z przedszkola z informacją, że zbliża się kolejna edycja konkursu ekologicznego na rysunek lub instalację o tematyce eko. Młody jest naprawdę uzdolniony plastycznie i ma świetne pomysły, ale poprosił o drobne wsparcie w składaniu i klejeniu projektu elektrowni wodnej. Siedzieliśmy na tym dwa wieczory i
Otóż jakiś czas temu, mój syn wrócił z przedszkola z informacją, że zbliża się kolejna edycja konkursu ekologicznego na rysunek lub instalację o tematyce eko. Młody jest naprawdę uzdolniony plastycznie i ma świetne pomysły, ale poprosił o drobne wsparcie w składaniu i klejeniu projektu elektrowni wodnej. Siedzieliśmy na tym dwa wieczory i

Nic poza spamem "pomusz nie umiem uruchomić" nie dostałem :) Jeden koleś nawet znalazł mnie na face i atakował żeby za niego to uruchomić. Więc nic poza rozszerzeniem swoich umiejętności nie zyskałem. No ale może przy większej skali coś tam zarabiają.
innym model to taki że liczą na to, że inne firmy jak zaczną używać tego softu, to