Twierdzą, twierdzą, nawet niektórzy twierdzą że to my stworzyliśmy holokaust.
Bardzo miło że przyznajesz że polacy zabili około 40000 Żydów, a więc zgadzasz się z tezą Grossa że Polacy zabili więcej Żydów niż Niemców( ͡°͜ʖ͡°)
Wow, Polacy mordowali Żydów! Tak samo jak Belgowie, Łotysze, Ukraińcy, Węgrzy czy reszta obywateli Europy, ale ludzie POLACY MORDOWALI ŻYDÓW!. Żydzi też mordowali/wydawali swoich, szok
@technojezus: Zresztą skoro tak w Polsce było źle i w ogóle, to dlaczego przed wojną jak i od setek lat najwięcej Żydów żyło w Polsce? No gdzie tu jakakolwiek logika ¯\_(ツ)_/¯
@CynicznyMarksista: Jeżeli ci płacą za takie tezy to rozumiem, ale jeśli wypisujesz to za darmo to jesteś baranem. Skoro Żydom było tak potwornie źle w Polsce, byli tak ciemiężeni przez wieki przez polską hołotę to ja się pytam: dlaczego w Polsce było największe skupisko Żydów w Europie? Dlaczego akurat w Warszawie było najwięcej Żydów ze wszystkich miast Starego Świata (przed wojną tylko w Nowym Jorku było więcej)? Żydzi tak kochali być
@beerman: nosz, #!$%@?, albo pokręciłeś z Jedwabne z Kielcami, albo nie znasz nawet stanowiska IPN z 2003 roku, który ustalił, że zbrodni dokonali polscy sprawcy z inspiracji niemieckiej. Gdzie tam się doszukujesz komunizmu? Jeśli jednak pokręciłeś i chciałeś napisać o Kielcach, powtórzę: jak nazista zabijał, to był Niemcem. Jak Polak - to komunista!
@CynicznyMarksista: No we Francji to w ogóle antysemityzmu nie było. Los Żydów wywożonych przez Niemców do obozów nie był im obojętny, dlatego pobierali opłaty od Niemców za używanie kolei francuskiej xD
Jak było im lepiej we Francji czy Wielkiej Brytanii to dlaczego tam nie wyjechali? Przecież Żydzi nie byli związani wówczas z żadnym krajem więc nie wiązało się to z porzuceniem ojczyzny. A może po prostu było im lepiej w tej
@angor86: Z proporcji 3 do 463( ͡°͜ʖ͡°) O dziwo się zgadza.
No we Francji to w ogóle antysemityzmu nie było. Los Żydów wywożonych przez Niemców do obozów nie był im obojętny, dlatego pobierali opłaty od Niemców za używanie kolei francuskiej xD
@PanFizyk: Przed wojną panie kolego. W czasie wojny II RP już nie było. Francji w zasadzie też
XD Może jeszcze powesz że to nieprawda.Pierwszy z brzegu i dość świeży to ten minister żydowski, który nie dość że powiedział że jesteśmy odpowiedzialni za holokaust to każdy Polak wyssal antysemityzm z mlekiem matki.Chcesz poczyatć debili to zapraszam na wszelkiego typu fanpage największych mediów z izraela na Facebooku.Poziom zezwierzęcenia niektórych żydów jest straszny. Dalej wymieniać?
Jest mi smutno że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Jisra’el Kac? Nie miał na myśli wszystkich, sam tak po
Naprawdę jest mi przykro z twojej głupoty.
Nie ma sensu z tobą prowadzić daleszej dyskusji.Nie dość że gnioty wypisujesz to negujesz prawdę.
Dalej żyj w przekonaniu że Polska neguje, że niektórzy Polacy wydawali/mnordowali żydów i nie miej nic przeciwko szkalowaniu naszego narodu ,,antysemityzmem/holokaustem/nazizmem''
nie pójdę więcej na siłownie, dzisiaj poszłam poćwiczyć brzuch na ławce. Najpierw jakiś chłop ciągle się podejrzanie gapił, potem drugi i widziałam jak śmieje się pod nosem. Wróciłam do domu i od razu się rozbeczałam #sport #silownia
W ogóle Polacy są pewnie winni w takim samym stopniu jak Niemcy jeżeli chodzi o mordowanie żydów ¯\_(ツ)_/¯
#bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #bekazpo #urojenialewakoidalne #bekazpodludzi #polityka
@technojezus: Oczywiście Niemcy były gorsze, ale druga RP też gnębiła Żydów (oczywiście nie w takim stopniu)
@technojezus: Nikt tak nie twierdzi.
Bardzo miło że przyznajesz że polacy zabili około 40000 Żydów, a więc zgadzasz się z tezą Grossa że Polacy zabili więcej Żydów niż Niemców( ͡° ͜ʖ ͡°)
Twierdzą, twierdzą, nawet niektórzy twierdzą że to my stworzyliśmy holokaust.
Wow, Polacy mordowali Żydów! Tak samo jak Belgowie, Łotysze, Ukraińcy, Węgrzy czy reszta obywateli Europy, ale ludzie POLACY MORDOWALI ŻYDÓW!. Żydzi też mordowali/wydawali swoich, szok
No gdzie tu jakakolwiek logika ¯\_(ツ)_/¯
@technojezus: Nazwiska
@technojezus: Nazwiska.
@technojezus: Pewni Żydzi uważają że Polacy, Polska neguje to.
@beerman: jak nazista zabijał, to był Niemcem. Jak Polak - to komunista!
A skąd ta liczba?
Jak było im lepiej we Francji czy Wielkiej Brytanii to dlaczego tam nie wyjechali? Przecież Żydzi nie byli związani wówczas z żadnym krajem więc nie wiązało się to z porzuceniem ojczyzny. A może po prostu było im lepiej w tej
@angor86: Z proporcji 3 do 463( ͡° ͜ʖ ͡°) O dziwo się zgadza.
@PanFizyk: Przed wojną panie kolego. W czasie wojny II RP już nie było. Francji w zasadzie też
@PanFizyk: Sęk w tym, że Żydzi wówczas emigrowali. Na potęgę. Do takich Stanów Zjednoczonych, na przykład, szacuje się, że pomiędzy rokiem 1880 a 1924 wyemigrowały 2 miliony ludzi z terenów Imperium Rosyjskiego, Austo-Węgier i Królestwa Rumunii. A fala migracji w stronę Europy Zachodniej nie mogła oczywiście równać z tą Amerykańską, ale występowała.
https://www.myjewishlearning.com/article/jewish-immigration-to-america-three-waves/
https://www.myjewishlearning.com/article/jewish-immigration-from-eastern-europe/
Ale zgadza się z czym?
@angor86: Z ogólnymi szacunkami odnośnie ofiar Żydowskich którzy zostali zabili przez Polaków.
Ja właśnie stawiam tą liczbę w okolicy 40-50 tysięcy. Niektórzy szacują na więcej
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiU6IKI-p_hAhVFaVAKHdmyANQQFjABegQIAhAB&url=http%3A%2F%2Fwarszawa.naszemiasto.pl%2Fartykul%2Fz-rak-polakow-moglo-zginac-150-tys-zydow%2C2250112%2Cart%2Ct%2Cid%2Ctm.html&usg=AOvVaw2VPjylMITgQlxmooIb3SI-
W książce Dalej jest noc: losy Żydów w wybranych powiatach okupowanej Polski ofiary są dobrze opisany.
3/463 to 0.00688073394
0.00688073394 razy 6000000 daje nam 41284( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CynicznyMarksista:
XD Może jeszcze powesz że to nieprawda.Pierwszy z brzegu i dość świeży to ten minister żydowski, który nie dość że powiedział że jesteśmy odpowiedzialni za holokaust to każdy Polak wyssal antysemityzm z mlekiem matki.Chcesz poczyatć debili to zapraszam na wszelkiego typu fanpage największych mediów z izraela na Facebooku.Poziom zezwierzęcenia niektórych żydów jest straszny.
Dalej wymieniać?
Jak wyżej
lol...Kto ci to
@technojezus: A imię tego xd?
Rozumiem że to takie proste ale nie potrafisz.
@technojezus: Sceptycyzm
@technojezus: Jisra’el Kac? Nie miał na myśli wszystkich, sam tak po
@technojezus: No niektórych Polaków też.
@technojezus: No na razie nie wymieniłeś ani jednego xd
Jest mi smutno że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Naprawdę jest mi przykro z twojej głupoty.
Nie ma sensu z tobą prowadzić daleszej dyskusji.Nie dość że gnioty wypisujesz to negujesz prawdę.
Dalej żyj w przekonaniu że Polska neguje, że niektórzy Polacy wydawali/mnordowali żydów i nie miej nic przeciwko szkalowaniu naszego narodu ,,antysemityzmem/holokaustem/nazizmem''