@HARDrychuCORE: @zxc0: Warszawa/Gdańsk/Kraków/Poznań/Wrocław - tu się coś dzieje i są jakieś atrakcje,praca itp. Szczecin ma chyba tylko taką zaletę że jest blisko Berlina...
@SaiGasai chociaż nie ma odstepnego. W moim mieście trzeba zapłacić kilka tysięcy za samą możliwość wprowadzenia się. Widziałam już ogłoszenia gdzie odstepne wynosiło 5-10k. Oczywiście jest bezzwrotne. Poza tym dochodzi też kaucja - kolejne kilka K.
@delfintomalpka: Też o tym myślałem że taniej wyjdzie wziąć kredyt - tylko trzeba mieć zdolność. Swoją drogą chwalisz się a masz prysznic w kuchni? Albo płytę indykcyjną w łazience? Jak nie słaby standard :D
@SaiGasai: ja mam kabine prysznicowa w kuchni i wygląda to normalnie z tym, ze mja kuchnia jest dwa arzy wieksza i mam normalny pryznic z pełnowymiarowym brodzikiem, a wszystko oddzielone szybą. Dla singla spoko, a kibelek i umywalka oddzielnie. No i ja płace 1100 w warszawie ( ͡°͜ʖ͡°)
W skrócie:
Ceny mieszkań w Szczecinie to jakiś żart ale czasem to ludzie przechodzą już samych siebie.
#januszebiznesu #cebuladeals #mojewymarzonemieszkanie #januszewnetrz #extremehomemakeover #domniedopoznania #lazienkazpomyslem ##!$%@? #kawalerka #deweloperka #nieruchomosci #apartamentyboners #mieszkanie #mieszkania #mieszkaniadowynajecia #mieszkajzwykopem #heheszki #bogactwo
Panie, bierzesz czy nie? Bo mam pięciu Ukraińców na pana miejsce.
@NamietnyDzwigowy: kupować nieruchomości i wynajmować a nie jęczeć na Wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°) kredyty hipoteczne każdemu rozdają