Aktywne Wpisy
ZebraKz +2
Siema Mirki, chciałbym pomóc mojej różowej wbić się w branżę it. Sam pracuje jako programista już ponad 5 lat i zastanawiam się w co i jak warto teraz iść. Myślałem po prostu o jakimś kursie testerskim i iść z nią w tą stronę, nawet nie jak jako testerka to chociaż na jakiś support i tak taki kurs byłby na plus bo to zawsze papier. Dlaczego kurs? Bo ja jej nie nauczę, będzie
Alavandares +2
Zauważyłem, że w EuroJackpot jest teraz wyjątkowo duża wygrana, co skłoniło mnie do refleksji na temat gier liczbowych. Zastanawiam się, czy kiedykolwiek udało się Wam, Waszym znajomym lub rodzinie coś wygrać w Lotto lub innych grach tego typu? #lotto #eurojackpot #wygryw
Litera: A
Kategoria: morza świata.
Dopisz jedno pasujące hasło w komentarzu. Jeśli pierwsze, które Ci przyjdzie do głowy już się znajduje w komentarzach, to zaplusuj je.
PLUSUJ WARTOŚCIOWE TREŚCI BY BYŁY W GORĄCYCH! OBSERWUJ!
DOPISZ "wołaj", JEŚLI CHCESZ BYĆ WOŁANY!
O grze (pierwszy post na tagu):
#wykopowepanstwamiasta #wykopowezabawy #panstwamiasta #panstwamiastazwykopem #nauka #wiedza #aktywizacja #mozg #qualitycontent
Niedługo gra usunie się z kilku tagów, obserwuj/czarnolistuj jedynie pierwszy z powyższych.
Proszę o plusowanie osoby biorące udział w zabawie, szczytem moich wykopowych ambicji jest wybicie tej zabawy w gorące :)
Obserwatorów: 18
PS. Też możesz mnie wołać