Wpis z mikrobloga

Mircy gracie w FinalFantasy XIV? Jeżeli tak to na jakim serwerze?

Warto się wkręcać?

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zbii777: Serwer Lich, nawet spoko, jest sporo ludzi. Questy poboczne to jest momentami taka żenada, że płakać się chce. Przy czym każda lokacja ma swój jakby chain i te historie są czasem nawet znośne. Główna fabuła jest interesująca dość, świat ma fajny lore, scenki są dobre, ale nie wszystkie udźwiękowione. W ogóle lokacje są spore, fajnie się eksploruje. Pełno jest smaczków dla fanów serii, bardzo miło się to wszystko odkrywa.
  • Odpowiedz
nieme dialogi? W mmo?

@zbii777: tak to znaczy chyba poza tymi głównymi questami postacie nie mają głosu, tzn. ruszają ustami, napisy i dialogi lecą, ale nie ma dubbingu XDDD Dla mnie to było nie do przejścia. Co do reszty się nie wypowiem, grałem bardzo krótko bo szybko się odbiłem od niej, Mrocznyprecel widzę ogarnia więc jego słuchaj :P
  • Odpowiedz
@zbii777: Szczerze pisząc to też nie do końca ogarniam klasy jeszcze. Gladiator 15 level tutaj, z tego co widzę można sobie później dokładać zawody do klasy i je rozwijać, coś jak w FF5, ale nie wgryzałem się w to jeszcze. Do casualowego grania gra jest dobra, nawet jak biegasz po mapie to można na bossów się natknąć i razem bić. Sporo eventów tego typu i wyzwań.
  • Odpowiedz