Wpis z mikrobloga

Spodobało mi się to zdjęcie, więc chwalę się nim również tutaj :) W komentarzu zdjęcie całości paska.

Pasek wykonany w całości ręcznie ze skóry Buttero z garbarni Conceria Walpier.

Zapraszam do obserwowania tagu #pepciozaszyje gdzie wrzucam zdjęcia swoich prac

#leatherworking #zegarki #zegarkiboners #watchboners #diy #chwalesie
Pepcioza - Spodobało mi się to zdjęcie, więc chwalę się nim również tutaj :) W koment...

źródło: comment_mtFNThoN3Iqkf2GGyUTnphT50TVz11RG.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bystry91ldz: następnym razem polecam nie zaczynać od tekstów "jak można tak spartolić klejem", zwłaszcza jeżeli nie jest się pewnym swoich słów. Jeżeli zaczynasz dłubać w skórze to nie powinienes mieć problemu z zauważeniem tego. A przynajmniej nikt nie zacznie cię traktować jak trolla po pierwszym komentarzu.
  • Odpowiedz
@Pepcioza: A to pierwszy pasek? Czy już jakieś wykonałeś? Zresztą czego ja się spodziewam na wykopie, każda krytyka konstruktywna od razu spotyka się z atakiem, że nie ma atencji. Niestety wrzucając coś do oceny trzeba się liczyć z tym, że ktoś wytknie błędy.
  • Odpowiedz
Serio tak spartolić robotę klejem?...

@bystry91ldz: no faktycznie konstruktywnie. W następnych postach ci odpowiedziałem, jakbyś od początku zaczął normalnie, to nie byłoby żadnego problemu.

Nie, nie pierwszy, wygląda na pierwszy pasek zrobiony przez żółtodzioba? :D To niezła konstruktywna krytyka
  • Odpowiedz
@Pepcioza: nie bądź taki przewrażliwiony :) szef mogłeś zakończyć inaczej, na przykład między klejoną warstwą skóry, nie będzie wystawać i będzie trzeba przypalać.

@bystry91ldz O ile dziurka przy początku szwu musi tak wyglądać, chyba, że pierwszą zrobić okrągłym wybijakiem i tak zaczniesz. A co do dziurki na końcu paska do to faktycznie nie wyszła najlepiej.

@Pepcioza: podsumowując - kiedyś pisałeś ile kasy za to bierzesz - pod
  • Odpowiedz