Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mam taki problem, ze moj chlopak wstawil fotke z kolezanka na fb. Ogolnie mowil, ze nie lubi zdjec, wiec po roku zwiazku nie mamy zadnego wspolnego zdjecia. Nie chodzi o to, ze sie spotkal z kolezanka, bo ja tez sie widuje z kolegami, ale o fakt zdjecia - troche mnie zabolalo, ze ze mna nic, a z nia tak. Inb4 jestes brzydka - no chyba nie az tak bez przesady.
Co sadzicie? Nie chce wyjsc na czepialska jedze, ale jednak dotknelo mnie to.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pytanie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania:
Szanowna Pani,

radziłbym sprawdzić Pani, czy ta kobieta to tylko koleżanka. Nie chcę Pani zasmucać, ale bardzo prawdopodobne jest to, że to jest poważniejsze uczucie, skoro tak ochoczo wykonuje fotografie ze swoimi koleżankami, a Pani wizerunku nie chce rozpowszechniać razem ze swoim.

Z poważaniem
Uczony Intelektualny
  • Odpowiedz
@kwasnydeszcz: Guzik prawda z tym ściemniaczem. Ja też nie lubię zdjęć i na wszelkich wyjazdach ze znajomymi ich unikam, za to bardzo chętnie robię za fotografa. Mam dziewczynę z którą jesteśmy 9 miesięcy i mamy razem wspólnie kilka zdjęć, którymi się nie afiszujemy, bo ona wie, że nie lubię się dzielić swoim życiem prywatnym. Oczywiście w tym przypadku co opisała opka to gruba przesada, bo koleś pojechał po bandzie, ale
  • Odpowiedz