Wpis z mikrobloga

@Raum: szczerze, nie widze sensu. Nie ma drugiego takiego custom 821 w rejonie gdzie mieszkam. Jeżdżę dużo więc nie trudność mnie spotkać.

@ponik_kolny: nie jeżdżę szybko na dwupasach czy autostradach. Przelotowa 160-180. Poza miastem na winklach 50-120 zależnie jaki rodzaj zakrętów.

Myślę na następny sezon o Multi 950s albo KTM790 Adv. Na jakis lekki teren dobrze byłoby wjechać. A nie tylko te asfalty.
  • Odpowiedz
@Nfvr: Podrzucisz miejsce na mapach Google, do tego miejsca ze zdjęcia? Jestem z południa świętokrzyskiego i chętnie bym się tam wybrał z moją ekipą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ponik_kolny: @Nfvr:
Jak tymi motocyklami tyle km nawijacie to ja nie wiem. Na fz6s z dodatkowym deflektorem na szybie zrobilem 10 k w tamtym sezonie i wraz mnie wkurzal wiatr. Wczesniej na nakedzie powyzej 120 byl taki ped wiatru ze odbieral mi cala radosc z jazdy. Powaznie jest taki lajcik, czy takie twardziele z was :D?
  • Odpowiedz
@KasparowGaming: Minimalna szyba, dobry lekki kask, trochę przyzwyczajenia i da się jechać :D
Na autostradach latam 140-150 i nie narzekam jakoś bardzo. Ale następny zakup to będzie jednak motocykl turystyczny z wielką szybą - im człowiek starszy, tym mniej ma ochotę się siłować z wiatrem ( )
  • Odpowiedz
@dawid131: Miałem przyjemność turystykami i tak, to prawda. Dodam tylko, że mam 194 cm wzrostu, także czapkę mam k---a wysoko i deflektor do najwyższej szyby jest konieczny
  • Odpowiedz
Kupujesz turystyka (wieje), następnie dłuższa szybę turystyczna (wieje po kasku) i na koniec deflektor (w końcu cisza i spokój) xD

+: Mixan

@dawid131: Ja myślałem że na motocyklu jest rzeczą normalną że wieje. W dodatku jak się człowiek tak osłonami i szybami odetnie od otoczenia to ma wrażenie że jedzie ni to motocyklem ni to samochodem.
  • Odpowiedz
@KasparowGaming:

W tamtym sezonie ponad 15000km. Wszystko nakedem. Mi wiatr zupełnie nie przeszkadza. A jeszcze dosyć szeroki w barkach jestem w kombi. #mirkokokosy 100kg hier.
@Mixan: coś w tym jest. Też myślę o Multi 950s albo KTM790 Adv
  • Odpowiedz