@Dpdp: This subreddit is currently closed until further notice. --- Felix: Just heard news of the devastating reports from New Zealand Christchurch. I feel absolutely sickened having my name uttered by this person. My heart and thoughts go out to the victims, families and everyone affected by this tragedy. --- https://givealittle.co.nz/cause/christchurch-shooting-victims-fund tak czyli tak jak myślałam- Felix ma p--------e i tyle
@Visavis @Touchamynoodles w sumie dobrze, że wyłączyli na jakiś czas. Im mniej memów z tym związanych tym lepiej. Pewds musi czuć się teraz strasznie... :/
@Touchamynoodles: @Visavis: rozjadą go po całości. Wystarczy spojrzeć na komentarze na twitterze. Wydaje mi się, że może to być czegoś koniec w jego karierze, już ludzie piszą komentarze, że to on zainspirował tego zamachowca i setki osób to lajkują. Co z tego, że tysiące lajkuje, że on przecież nie ma nic z tym wspólnego. Media i ludzie nieobyci internetowo itd działają inaczej.
@Touchamynoodles: o czym ty mówisz? a jaki Pewds ma związek z tym wszystkim? tylko tyle że gość powiedział sub to Pewdiepie. każdy logicznie myślący człowiek będzie wiedział że on nie ma z tym nic wspólnego
@szarzujacy_karczoch: ale ja przecież nie twierdzę, że to jest jego wina! Oglądałeś odcinki Pew News? Media nawet za polecanie kanałów się do niego przyczepiła, więc co dopiero będzie teraz, gdy jakiś śmieć ludzki powiedzial Sub to Pewdiepie przed zamachem.
@Touchamynoodles: oglądałem. sorry za ton:) po prostu się wkurzyłem jak zobaczyłem reakcje niektórych osób na ostatnie wydarzenia. tak serio to już nie wiem czy będzie z tego kolejna afera, czy ludzie się jednak wykażą rozsądkiem ¯\_(ツ)_/¯
@szarzujacy_karczoch: ludzie, którzy piszą o Felixie to idioci, którzy robią nawet z małych rzeczy wielkie afery. Na razie napisał tylko tweeta i nic sie nie odzywa, ja szczerze mówiac, będą osobą publiczną sama nie wiedziałabym co mam dalej zrobić w takiej sytuacji. Przeprosić? zignorować? i to i to nie pomoże, tym bardziej tłumaczenie. Zawsze znajdą się ludzie, którzy będą go w jakiś sposób obwiniać
#pewdiepie #reddit
tak
czyli tak jak myślałam- Felix ma p--------e i tyle
Komentarz usunięty przez moderatora
na prawdę mu współczuje, jemu i Marzii.(・へ・)
Oglądałeś odcinki Pew News? Media nawet za polecanie kanałów się do niego przyczepiła, więc co dopiero będzie teraz, gdy jakiś śmieć ludzki powiedzial Sub to Pewdiepie przed zamachem.