Wpis z mikrobloga

@Dpdp: This subreddit is currently closed until further notice. --- Felix: Just heard news of the devastating reports from New Zealand Christchurch. I feel absolutely sickened having my name uttered by this person. My heart and thoughts go out to the victims, families and everyone affected by this tragedy. --- https://givealittle.co.nz/cause/christchurch-shooting-victims-fund
tak
czyli tak jak myślałam- Felix ma p--------e i tyle
  • Odpowiedz
@Touchamynoodles: @Visavis: rozjadą go po całości. Wystarczy spojrzeć na komentarze na twitterze. Wydaje mi się, że może to być czegoś koniec w jego karierze, już ludzie piszą komentarze, że to on zainspirował tego zamachowca i setki osób to lajkują. Co z tego, że tysiące lajkuje, że on przecież nie ma nic z tym wspólnego. Media i ludzie nieobyci internetowo itd działają inaczej.
  • Odpowiedz
@szarzujacy_karczoch: ludzie, którzy piszą o Felixie to idioci, którzy robią nawet z małych rzeczy wielkie afery. Na razie napisał tylko tweeta i nic sie nie odzywa, ja szczerze mówiac, będą osobą publiczną sama nie wiedziałabym co mam dalej zrobić w takiej sytuacji. Przeprosić? zignorować? i to i to nie pomoże, tym bardziej tłumaczenie. Zawsze znajdą się ludzie, którzy będą go w jakiś sposób obwiniać
  • Odpowiedz