Wpis z mikrobloga

Chce mi się płakać i śmiać z samego siebie. Kochanka zwierzyła mi się, że wczoraj przeżyła pierwszego ONSa, a mnie zabolało. W głębi serca poczułem obrzydzenie i myśl "co za d----a", mimo że sam wiem, że jestem pierwszoligowym k--------m nie stroniącym od dziwek. Śmiać mi się chce, bo myśląc o niej nachodzą mnie myśli "jak mogła zrobić to z kimś przypadkowym", "miałem o niej lepsze zdanie", "do tej pory była tak porządna, sypiała z żonatymi, ale z którymi łączyła ją przyjacielska relacja, a nie z przypadkowymi!". Denerwują mnie moje własne uczucia i jestem świadomy jak bardzo moja reakcja jest bezsensowna. Tragikomedia z mojej strony #zwiazki #s--s #logikaniebieskichpaskow #zdrada #rozowepaski
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mesmerised: kiedys mialem fwb nie na wylacznosc. Przez jakis rok czasu ona sypiala tylko ze mna, ja korzystalem z klauzulii nie na wylacznosc.

Po roku znalazla drugiego przyjaciela. Az ciezko opisac jak mi bylo z tym smutno, chociaz bylo to zupelnie nielogiczne.

Nasza przyjazn nie przetrwala tej proby czasu :(
  • Odpowiedz
Przez jakis rok czasu ona sypiala tylko ze mna, ja korzystalem z klauzulii nie na wylacznosc.

Po roku znalazla drugiego przyjaciela. Az ciezko opisac jak mi bylo z tym smutno

@Jerzy-Muc: o k---a jaka hipokryzja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@rissah: ale ja sobie swietnie zdawalem sprawe z tego, ze to hipokryzja. Mowilem sobie w myslach ze taka byla umowa itd.

Inna sprawa ze dalej bylo mi smutno i przestalem na dziewczyne patrzec tak jak wczesniej :p
  • Odpowiedz
Inna sprawa ze dalej bylo mi smutno i przestalem na dziewczyne patrzec tak jak wczesniej

@Jerzy-Muc: tak się często kończą FWB - robią sieczkę z mózgu i emocjonalnych zombie i tyle.
  • Odpowiedz
  • 2
@rissah miałbyś rację, gdyby on sobie nie zdawał sprawy ze swojej reakcji. A on kuma że to dziwne, więc Kali nie ma tu nic do gadania
  • Odpowiedz
Żałosne ze musisz płacić żeby ktoś się chciał pieprzyć z tobą

@stara_raszpla: To nie jest kwestia tego, że ktoś musi płacić. Wbrew pozorom na dziwki nie chodzą przegrywy. Ba, częściej chodzą wygrywy z kupą siana. Poza tym, ma żone, ma kochankę, więc nie musi płacić, po prostu chce XD #logikarozowychpaskow
.
  • Odpowiedz