Aktywne Wpisy
kryspin_69 +141
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
Larsberg +156
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Jak w białym wkręcić się w branżę IT ? Aktualnie jestem na 3 roku UWB, po obronie chciałbym zacząć pracę w tej branży albo staż. Jakoś od listopada uczę się na własną rękę HTML, CSS, JS. Zrobiłem jakąś pierwszą stronę, która zostanie użyta przez koło naukowe do konferencji. Wcześniej zajmowałem się stroną muzyka z okolic Białegostoku na wordpressie.
Może jesteście w stanie podpowiedzieć, czy jakieś firmy szykują staż na wakajce ? Maci rady jak można się wkręcić we front-end mając zerowe doświadczenie plus studia totalnie z innego kierunku ?
@torcher15: Rynek jest przesycony.
@Drew: chyba żartujesz z tym przesyceniem XD
@torcher15: już teraz szukaj, wysłać Ci priv chce, ale masz wyłączone
Komentarz usunięty przez autora
@Perkele93 napisałem że studiuję totalnie inny kierunek :D jestem studentem stosunków międzynarodowych
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli js wchodzi mi ciężko albo może źle się do niego zabieram to radzicie spróbować np. php ?