Aktywne Wpisy

Korsir +96
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
źródło: B2Wts425
Pobierz
animal +185
Uważajcie mirasy, w górach Sowich biega luzem amstaff
źródło: temp_file7751314267060542888
Pobierz

#bekazlewactwa #1000manipulacjiinvisiblebordera #lewackalogika #prawakijestrobota
źródło: comment_mstbp9eIlXJ49ka2cFV821D7V03MzlFA.jpg
Pobierz@kierownik_internetu: ale konsekwencje (chorób, molestowania, czy ciąży) poniesie dziecko.
@kierownik_internetu: a jak rodzic dzban stwierdzi, że temat podejmie w 18 urodziny dziecka, co będzie o wiele za późno?
Szczególnie na wsiach albo w mniejszych miejscowościach gdzie jak jak się ma dziecko bez ślubu albo owe dziecko nie chodzi na religię to jest się wytykanym palcem xD
Faktycznie edukacja seksualna w szkołach taka zła, lepiej żeby gówniaki na lekcjach religii słuchały, że od walenia konia albo antykoncepcji pójdą do piekła.
@ediz4: a niby kto uczy o seksualności bez ich wiedzy?
@kubulek: Następne przykłady typu "mam kolegę który robi to i to". Jak w Polsce są wioski gdzie jest trochę ludności prawosławnej czy muzułmanów to rozumiem, że wg Ciebie gonią ich tam z widłami jak
@kierownik_internetu: Jeszcze raz, rodzice to całkowici kretyni. Powierzenie im czegokolwiek to fatalny pomysł. Po drugie, chcesz prowadzić obowiązkowe zajęcia dla dorosłych ludzi? Świetny pomysł. Dlaczego akurat edukacja seksualna to taki wyjątkowy temat? Jak wszystko, powinna być możliwie wolna od ideologicznych dogmatów, ale poza tym to wiedza jak każda inna, jedynym wyjątkiem tutaj jest religia, bo już w założeniu nie polega na przekazaniu obiektywnej wiedzy
@kierownik_internetu: skoro to widzę to chyba bardzo oczywiste że jednak nie "bez wiedzy"...?
@kubulek: Rozumiem, że jeden przykład który podajesz jest na tyle reprezentatywny, że można wrzucić wszystkich katolików do wora "ksenefobów"
Czyli problemem zupełnie nie jest to co wymieniasz w poście, tylko ideologia
@kierownik_internetu: zabawne bo zupełnie nie jest, po prostu wy nawet nie potraficie sformułować poprawnego argumentu
@Nagor: i tu się mylisz, owszem, że i nie dochodzą do finału, co nie zmienia faktu że odczuwają przyjemność. O tym m.in. jest w dokumencie WHO. Zresztą, to orane było już wielokrotnie nawet w tym wątku, zachęcam do poczytania.